Actualitat

Notícies

09-10-2020

Vine a nedar al mar amb el Tàrraco!

Us informem de l'inici de la temporada d'hivern d'aigües obertes del CN Tàrraco. Emprenem el projecte amb moltes ganes i il·lusió, i esperem comptar amb tots i totes vosaltres.

En aquest sentit, us volem comunicar que hem arribat a un acord amb el Club Tennis Tarragona per poder desenvolupar els entrenaments d'aigües obertes des de les seves instal·lacions, de manera que en podrem fer servir els vestidors i les dutxes.

Donarem el tret de sortida de la temporada d'hivern el proper DISSABTE 17 D'OCTUBRE, i ens trobarem a les 10.00h a la porta principal del Club Tennis Tarragona. L'entrenador de la secció serà en Jordi Romero.

Per poder participar als entrenaments, caldrà que ompliu el següent formulari https://forms.gle/qn7sKvTX985u2PPX8; la inscripció a l'activitat de la temporada d'hivern queda inclosa a la quota de soci/a del Club Natació Tàrraco. Per qualsevol dubte, us podeu adreçar a aiguesobertes@cntarraco.cat

També us podem dir queaquest dissabte 17 d'octubre, comptarem amb la col·laboració d'Esportissim que ens facilitarà neoprens (tindrem diferents talles) de la marca Head per tal de poguem fer un test complet.

Us esperem dissabte! Presteu atenció a les xarxes socials, que hi anirem penjant més informació!

 

Comissió d'Aigües Obertes del CN Tàrraco

 

. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató!

Desembre 2022

 

Els propers 13 i 29 de desembre, participa a les activitats solidàries que hem organitzat des del Club Natació Tàrraco.

El dimarts 13 de desembre, vine a la ZUMBA SOLIDÀRIA: tant si participes sempre a les nostres classes com si no, vine i gaudeix ballant amb nosaltres d'aquesta classe tan especial.

El dijous 29 de desembre, tens una altra cita solidària amb nosaltres: les X DE 100 SOLIDÀRIES. Vine a la piscina, i neda tantes de sèries de 100 com vulguis! Marca't un repte, i a nedar!

 

A més, disposem de tovalloles solidàries de La Marató, que podreu adquirir durant els propers dies a la recepció del Club. Al mateix temps, a partir del dia 13 de desembre trobareu una urna on hi podreu fer les vostres donacions solidàries.

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató.

 

 

21a COPA NADAL - II MEMORIAL ANTONI DURAN

26 de desembre de 2022

 

Neda amb nosaltres per sant Esteve i gaudeix d'una travessia tan singular com aquesta!

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center