Actualitat

Notícies

05-06-2020

COMUNICAT ALS SOCIS: A partir del 8 de juny, FASE 3

Inici Fase 3: Incrementem aforament i comencem paulatinament les classes dirigides de fitness

El proper dilluns 8 de juny, en motiu de l'inici de la Fase 3 al Camp de Tarragona, el Club Natació Tàrraco continua amb l'increment progressiu de les seves activitats.

El Club seguirà només obert per als socis i nous socis, l'horari serà quasi el mateix que en l'anterior fase: de dilluns a divendres de 08.00h a 21.00h; dissabtes de 08.00h a 14.00h i diumenges de 09.00h a 14.00h. De Dilluns a divendres el Club romandrà tancat de 15.00h a 16.00h, per tasques de neteja i desinfecció.

Com a novetat important, a partir d'ara per accedir al gimnàs NO caldrà cita prèvia. Però el seu aforament, en aquesta fase 3, estarà restringit al 50%, per tant caldrà respectar-lo: màxim 25 persones a la sala. Es podrà consultar l'aforament a la web, s'anirà actualitzant.

Per anar a la piscina no caldrà cita prèvia, tret si es vol nedar dins la franja horària de 16.00h a 20.00h doncs les seccions esportives del Club ja comencen els seus entrenaments a la piscina. L'aforament de la piscina també està restringit al 50% i podran nedar màxim 2 persones per carril. Es podrà consultar l'aforament de les piscines a la web, s'anirà actualitzant.

En ambdós espais, piscina i gimnàs només es podrà estar 60 minuts realitzant l'activitat.

Els vestidors i dutxes estaran oberts per a tots els socis, respectant el seu aforament i les distàncies de seguretat, que estaran delimitades.

La sauna i les grades romandran tancades. El pati només s'utilitzarà per les activitats pròpies que organitzi el Club, no per a l'ús individual del soci.

Es comencen les classes dirigides de fitness amb monitor, en les següents hores: 09h, 10h, 18.00h i a les 19.00h. Els horaris estan penjats a la web i a la recepció del Club. En aquestes classes, amb aforament limitat a 20 persones, caldrà respectar la distància social. Per poder assistir a les classes caldrà demanar cita prèvia a través de l'app Virtuagym, telefònicament o presencialment.

Està totalment prohibit accedir al Club a qualsevol persona amb símptomes de la Covid-19 així com aquelles que hagin estat en contacte amb una persona afectada, encara que tingui símptomes lleus, durant un mínim de 14 dies.

És obligatori venir al Club amb mascareta, es podrà fer l'activitat esportiva sense i caldrà tornar-se-la a posar per marxar de la instal·lació. Caldrà passar igualment els controls de seguretat sanitària establerts pel Club: presa de temperatura i compromís de responsabilitat.

Respecte als esportistes de les seccions ja es començaran a realitzar els entrenaments en grup, amb restriccions i horaris concrets. Els entrenadors de cada secció es posaran en contacte amb tots ells a través dels grups de whattsapp per tal de explicar-los dies i hores.


Gràcies per vostre suport,

Junta Directiva

 

Pdf > FAQ'S PREGUNTES SOBRE FASE 3

Pdf > Horari FASE 3 Activitats Dirigides Fitness

Pdf > COMPROMÍS RESPONSABILITAT MENORS D'EDAT

Pdf > COMPROMÍS RESPONSABILITAT SOCIS MAJORS D'EDAT

. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató!

Desembre 2022

 

Els propers 13 i 29 de desembre, participa a les activitats solidàries que hem organitzat des del Club Natació Tàrraco.

El dimarts 13 de desembre, vine a la ZUMBA SOLIDÀRIA: tant si participes sempre a les nostres classes com si no, vine i gaudeix ballant amb nosaltres d'aquesta classe tan especial.

El dijous 29 de desembre, tens una altra cita solidària amb nosaltres: les X DE 100 SOLIDÀRIES. Vine a la piscina, i neda tantes de sèries de 100 com vulguis! Marca't un repte, i a nedar!

 

A més, disposem de tovalloles solidàries de La Marató, que podreu adquirir durant els propers dies a la recepció del Club. Al mateix temps, a partir del dia 13 de desembre trobareu una urna on hi podreu fer les vostres donacions solidàries.

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató.

 

 

21a COPA NADAL - II MEMORIAL ANTONI DURAN

26 de desembre de 2022

 

Neda amb nosaltres per sant Esteve i gaudeix d'una travessia tan singular com aquesta!

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center