Actualitat

Notícies

22-05-2020

COMUNICAT ALS SOCIS: Obrim el 27 de maig amb restriccions

El proper DIMECRES 27 DE MAIG, en motiu de l'inici de la Fase 2 al Camp de Tarragona, el Club Natació Tàrraco obrirà les seves instal·lacions i començarà paulatinament les seves activitats.

El Club només obrirà pels socis en aquesta FASE 2, i en un horari més restrictiu degut a les messures de seguretat que cal adoptar: Obrirem de dilluns a divendres de 08.00h a 21.00h; dissabtes de 08.00h a 14.00h i diumenges de 09.00h a 14.00h.

Només es podrà accedir a la piscina per a nedar i al gimnàs, via cita prèvia. Aquesta cita es podrà concertar a partir del dilluns 25 de maig en horari de 09.00 a 13.00 h i de 15.00 a 20.00 h al telèfon del Club 977 232 084 / 977 211 380.

Els vestidors només estaran oberts per als socis que vagin a la piscina. Les dutxes, la sauna, sales d'activitats dirigides, el pati i les grades romandran tancades.

Està totalment prohibit accedir al Club a qualsevol persona amb símptomes de la Covid-19 així com aquelles que hagin estat en contacte amb una persona afectada, encara que tingui símptomes lleus, durant un mínim de 14 dies.

És obligatori venir al Club amb mascareta, es podrà fer l'activitat esportiva sense i caldrà tornar-se-la a posar per marxar de la instal·lació. Caldrà venir 15 minuts abans de l'hora reservada per passar els controls de seguretat sanitària establerts pel Club.

Per al Club és important obrir les portes per començar a poc a poc amb la "normalitat", però tenim clar que abans de tot és la salut i, per això, extremarem les mesures de seguretat per als socis i per als treballadors.

Respecte als esportistes de les seccions, com que la FASE 2 encara no permet els entrenaments en grup, caldrà que tots els que ho vulguin, majors de 14 anys, demanin cita prèvia per a la piscina o el gimnàs com la resta de socis.

Moltes gràcies a tots per la confiança que ens heu mostrat durant aquests dies de confinament. Ens en sortirem.

JUNTA DIRECTIVA

 

Pdf > FAQ'S o preguntes sobre la reobertura, 27 de maig

. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató!

Desembre 2022

 

Els propers 13 i 29 de desembre, participa a les activitats solidàries que hem organitzat des del Club Natació Tàrraco.

El dimarts 13 de desembre, vine a la ZUMBA SOLIDÀRIA: tant si participes sempre a les nostres classes com si no, vine i gaudeix ballant amb nosaltres d'aquesta classe tan especial.

El dijous 29 de desembre, tens una altra cita solidària amb nosaltres: les X DE 100 SOLIDÀRIES. Vine a la piscina, i neda tantes de sèries de 100 com vulguis! Marca't un repte, i a nedar!

 

A més, disposem de tovalloles solidàries de La Marató, que podreu adquirir durant els propers dies a la recepció del Club. Al mateix temps, a partir del dia 13 de desembre trobareu una urna on hi podreu fer les vostres donacions solidàries.

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató.

 

 

21a COPA NADAL - II MEMORIAL ANTONI DURAN

26 de desembre de 2022

 

Neda amb nosaltres per sant Esteve i gaudeix d'una travessia tan singular com aquesta!

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center