Actualitat

Notícies

20-03-2020

Suspesa la 22a Cursa Tàrraco La Mina

El Club Natació Tàrraco i Tarragona Fondistes, organitzadors de la 22a CURSA TÀRRACO LA MINA informem que aquesta queda SUSPESA per aquest any 2020. L'organització ha pres la decisió després de la instauració de l'estat d'alarma produïda per la pandèmia del COVID-19 i la incertesa dels possibles escenaris d'aquí a la data de celebració de la cursa.

Ambdues entitats agraïm a les institucions, als patrocinadors, proveïdors, als voluntaris i a la confiança dels corredors que han fet possible 21 edicions consecutives d'aquesta cursa tant arrelada a la ciutat de Tarragona. Sense ells no hagués estat possible.

Tornarem amb la mateixa il·lusió de sempre per organitzar l'edició del 2021. Desitgem que aquesta situació reverteixi el més aviat possible, molts ànims a tots!

 

. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató!

Desembre 2022

 

Els propers 13 i 29 de desembre, participa a les activitats solidàries que hem organitzat des del Club Natació Tàrraco.

El dimarts 13 de desembre, vine a la ZUMBA SOLIDÀRIA: tant si participes sempre a les nostres classes com si no, vine i gaudeix ballant amb nosaltres d'aquesta classe tan especial.

El dijous 29 de desembre, tens una altra cita solidària amb nosaltres: les X DE 100 SOLIDÀRIES. Vine a la piscina, i neda tantes de sèries de 100 com vulguis! Marca't un repte, i a nedar!

 

A més, disposem de tovalloles solidàries de La Marató, que podreu adquirir durant els propers dies a la recepció del Club. Al mateix temps, a partir del dia 13 de desembre trobareu una urna on hi podreu fer les vostres donacions solidàries.

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató.

 

 

21a COPA NADAL - II MEMORIAL ANTONI DURAN

26 de desembre de 2022

 

Neda amb nosaltres per sant Esteve i gaudeix d'una travessia tan singular com aquesta!

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center