Actualitat

Notícies

27-02-2020

XII Setmana de la Igualtat

Les dues primeres setmanes de març, coincidint amb el Dia Mundial de la Dona, el diumenge 8 de març, com en els darrer anys ens adherim a la Setmana de la Igualtat que organitza el Consell Esportiu del Tarragonès amb el suport del Consell Comarcal del Tarragonès, la Diputació de Tarragona i la Generalitat de Catalunya.

Durant tots aquests dies es pretén fer visible la presència de les dones en l'àmbit de l'esport, on estan minoritàriament representades, i presentar un servei on poden trobar tota la informació que necessitin per avançar cap al foment de la seva pràctica esportiva.

Diversos Clubs del territori hi participen i el CN Tàrraco també: amb classes d'aquagym, defensa personal femenina, aikido, entrenament a piscina, iniciació a la natació artística i classes de fitness com body balance, zumba i hiporessius.

Totes aquestes classes són obertes i gratuïtes a totes les dones, sòcies i no sòcies del Club. Només cal que us hi apunteu en aquest formulari o a la recepció del Club.

Més info sobre la XII Setmana de la Igualtat aquí

 

 

. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

VI Tàrraco Aigües Obertes

 


 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center