Actualitat

Notícies

26-01-2020

Tarda de rècords al III OPEN Màster CN Tàrraco

El Club Natació Tàrraco va viure ahir una magnífica jornada de natació amb la celebració del III OPEN Màster CN Tàrraco on es va poder presenciar 2 rècords d'Espanya i 4 rècords de Catalunya entre molts altres èxits. La competició va reunir 135 nedadors de 29 clubs de Catalunya i es tractava de la única etapa de la demar-cació tarragonina del Circuit Català de Trofeus de Natació Màsters organitzades per la Federació Catalana de Natació.

Dels dos rècords d'Espanya que també ho són de Catalunya, un va ser pel Club Natació Tàrraco gràcies a l'equip de relleus mixte +200 anys format per Gemma Zapater, Marc Vela, Mar Ravés i Ferran Tortosa que van batre el rècord al 4x200 lliures amb una marca de 9:43.22 rebaixant en 8 segons el rècord anterior que ostentava l'equip Tenerife Màsters. L'altre rècord estatal ha estat per Cinta Vilanova (cat. +50) del CN Aquamasters amb el 50 esquena fent un registre de 34.09.

La resta de rècords de Catalunya han estat pel nedador del Reus Ploms Fernando Prous (+70) als 50 esquena amb 39.66 i també per Cinta Vilanova als 200 lliures amb una marca de 2.18.36.

Els nedadors/es que van fer més punts amb les seves marques individuals van ser premiats al finalitzar la jornada. En categoria masculina, va quedar en primera posició Alejandro Resano (+35) del CN Tàrraco realitzant una magnífica marca als 100 estils de 1.00.68, la segona per Sergi Aznar de CN Swimfaster Salt seguits de Jordi Romeu (CN Vilafranca), Ricard Pujol del CN Farners i Antoni Castelló del Reus Ploms.

A la categoria femenina, les cinc millors marques van ser per ordre puntuació per Cinta Vilanova del CN Aquamasters, Anna Diago del CE Mediterrani, Gemma Zapater del CN Tàrraco i en quarta i cinquena posició, Sabina Martínez i Iandira Sánchez del CE Mediterrani.

El Club Natació Tàrraco va participar a totes les proves amb un nombrós equip de 37 esportistes i també amb 10 voluntaris que van fer possible que la competició fos tot un èxit. L'equip màster de natació artística del Club també va fer una exhibició abans dels relleus finals, que va rebre molts aplaudiments.

Els premis van ser a càrrec dels diferents col·laboradors i patrocinadors de la competició: nit per a dues persones a l'Hotel Sant Jordi, un àpat a La Caleta, un altre al Racó de l'Abat, un dinar al Provisions, unes ulleres de Speedo, una motxilla d'Austral i un ampolla de Vermut Miró.

Més informació i reglament de la competició a https://drive.google.com/drive/folders/1K5tms1TEoVr_1gVE-UApkKrseecKASdi

 

. CNTàrraco

. CNTàrraco

. CNTàrraco

. CNTàrraco

. CNTàrraco

. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató!

Desembre 2022

 

Els propers 13 i 29 de desembre, participa a les activitats solidàries que hem organitzat des del Club Natació Tàrraco.

El dimarts 13 de desembre, vine a la ZUMBA SOLIDÀRIA: tant si participes sempre a les nostres classes com si no, vine i gaudeix ballant amb nosaltres d'aquesta classe tan especial.

El dijous 29 de desembre, tens una altra cita solidària amb nosaltres: les X DE 100 SOLIDÀRIES. Vine a la piscina, i neda tantes de sèries de 100 com vulguis! Marca't un repte, i a nedar!

 

A més, disposem de tovalloles solidàries de La Marató, que podreu adquirir durant els propers dies a la recepció del Club. Al mateix temps, a partir del dia 13 de desembre trobareu una urna on hi podreu fer les vostres donacions solidàries.

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató.

 

 

21a COPA NADAL - II MEMORIAL ANTONI DURAN

26 de desembre de 2022

 

Neda amb nosaltres per sant Esteve i gaudeix d'una travessia tan singular com aquesta!

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center