Actualitat

Notícies

21-12-2019

Èxits del Tàrraco al Trofeu de Nadal

El Club Natació Tàrraco va celebrar ahir a la tarda el tradicional Trofeu de Nadal a les instal·lacions del Club. El Trofeu, patrocinat pel Port de Tarragona, va tenir una participació ben nombrosa dels clubs de la demarcació que al ser una de les últimes competicions de final d'any, els nedadors i nedadores s'hi esforcen més si cal per aconseguir els rècords socials i provincials que tenen a l'abast.

Aquest any vam comptar amb la participació del C.N. Reus Ploms, C.N. Cambrils, C.N. Salou, C.N. Vila-seca i C.N. Tàrraco amb més de 225 participants als quals es van lliurar trofeus als tres primers de cada categoria.

Conjuntament a aquesta tradicional competició del CN Tàrraco es va celebrar el Trofeu J. F. Reyes, -competició que ret homenatge a una de les persones que van estar més vinculades al Club-, amb una prova molt espectacular, els relleus de 8x50 lliures mixte, a on els clubs presenten els dos millors nedadors/es de cada categoria formant un equip de relleus.

De les 36 copes, el CN Tàrraco se'n va endur la meitat, 18 posicions al podi i també va aconseguir, com en els darrers anys, la primera posició del podi en la prova dels relleus 8x50 lliures.

El Trofeu Ulpiano Díaz que es lliura a les millors marques de la competició segons les taules FINA de puntuació van ser per l'Anna Giménez Huguet (586 punts) i Carles Coll Martí (756 punts), ambdós del C.N. Tàrraco.

Els trofeus van ser lliurats per la Presidenta del Consell Esportiu, Sra. Estefania Serrano; Sr. Joan Maria Basora, director Corporatiu i Sostenibilitat del Port de Tarragona; el president del CN Tàrraco, Sr. Josep M. Claver; Sr. Dídac Nadal, portaveu de Junts per Tarragona a l'Ajuntament i Sr. Rubén Viñuales de Ciutadans.

Consulta aquí tots els guanyadors en categoria masculina i femenina de les diferents proves.

El Trofeu de Nadal va culminar també la setmana que l'entitat va dedicar a La Marató de Tv3, per recaptar fons per les malalties minoritàries: primer amb la celebració de la IV Volta nedant a la Platja Llarga (diumenge 15); continuant amb la xerrada de dimecres 18 sobre la Visualització de la Síndrome de Williams amb l'Ana Megía i la Judith Porras, dues afectades i, al Trofeu de Nadal d'ahir, amb elles dues i un altre afectat, Eduard Rubio amb voluntaris del Llegat 2018 ens van ajudar a recaptar encara una mica més per a La Marató de Tv3.

Durant la celebració també es van lliurar els premis a les tres primeres guanyadores del Concurs Pintanadales: 1er premi a la Claudia Collado, nedadora del 2n equip de natació del Tàrraco, 2n premi a la Mar Palomares de natació i, el 3er premi a  la Marta Vidal de natació artística.

 

 

Pdf > Resultats Trofeu de Nadal

. CNTàrraco

. CNTàrraco

. CNTàrraco

. CNTàrraco

. CNTàrraco

. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató!

Desembre 2022

 

Els propers 13 i 29 de desembre, participa a les activitats solidàries que hem organitzat des del Club Natació Tàrraco.

El dimarts 13 de desembre, vine a la ZUMBA SOLIDÀRIA: tant si participes sempre a les nostres classes com si no, vine i gaudeix ballant amb nosaltres d'aquesta classe tan especial.

El dijous 29 de desembre, tens una altra cita solidària amb nosaltres: les X DE 100 SOLIDÀRIES. Vine a la piscina, i neda tantes de sèries de 100 com vulguis! Marca't un repte, i a nedar!

 

A més, disposem de tovalloles solidàries de La Marató, que podreu adquirir durant els propers dies a la recepció del Club. Al mateix temps, a partir del dia 13 de desembre trobareu una urna on hi podreu fer les vostres donacions solidàries.

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató.

 

 

21a COPA NADAL - II MEMORIAL ANTONI DURAN

26 de desembre de 2022

 

Neda amb nosaltres per sant Esteve i gaudeix d'una travessia tan singular com aquesta!

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center