Actualitat

Notícies

28-11-2019

Adéu Sr. Francisco Ramos

El 28 de novembre, amb 96 anys, moria l'estimat Sr. Francisco Ramos Boquera, soci del Tàrraco des de 1967. Com ja sabreu, el Sr. Ramos va instaurar i patrocinar un Trofeu que premia l'esportivitat de tots els nedadors, sense competició ni diferències. I com ell explicava, la natació és l'esport ideal, "un dels millors esports que cal practicar, sempre que agradi". El Sr. Ramos era fins ara un dels socis més antics de l'entitat i, des dels seus inicis, va estar molt vinculat al CN Tàrraco, essent també el fundador de la secció d'Atletisme del Club. Moltes gràcies per dedicar tots els seus esforços a la promoció de la natació.
Acompanyem en el sentiment a la seva esposa, fllls, germans, nets, nebots i familiars en aquests moments. Descansi en pau.

. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató!

Desembre 2022

 

Els propers 13 i 29 de desembre, participa a les activitats solidàries que hem organitzat des del Club Natació Tàrraco.

El dimarts 13 de desembre, vine a la ZUMBA SOLIDÀRIA: tant si participes sempre a les nostres classes com si no, vine i gaudeix ballant amb nosaltres d'aquesta classe tan especial.

El dijous 29 de desembre, tens una altra cita solidària amb nosaltres: les X DE 100 SOLIDÀRIES. Vine a la piscina, i neda tantes de sèries de 100 com vulguis! Marca't un repte, i a nedar!

 

A més, disposem de tovalloles solidàries de La Marató, que podreu adquirir durant els propers dies a la recepció del Club. Al mateix temps, a partir del dia 13 de desembre trobareu una urna on hi podreu fer les vostres donacions solidàries.

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató.

 

 

21a COPA NADAL - II MEMORIAL ANTONI DURAN

26 de desembre de 2022

 

Neda amb nosaltres per sant Esteve i gaudeix d'una travessia tan singular com aquesta!

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center