Actualitat

Notícies

26-11-2019

Èxit de la V Intarraction

Avui al matí, el Club Natació Tàrraco ha acollit la V Trobada Aquàtica Intarraction una iniciativa generada conjuntament pel Club, el Consell Esportiu del Tarragonès, la Fundació Onada i l'Escola SOLC.

El matí s'ha desenvolupat molt bé, s'han dividit en grups segons els nivells de natació i, en primer lloc, tots han fet 15 minuts d'escalfament a l'aigua, nedant per relleus. A continuació, un grup ha fet iniciació al waterpolo, l'altre aquagym amb música i, el tercer grup, jocs a l'aigua. I així, s'han anat tornant per tal que tots els participants poguessin practicar les diferents activitats.

Intarraction es tracta d'una cita consolidada al calendari i que té l'objectiu de potenciar les capacitats físiques i cognitives de persones amb necessitats especials i ajudar a facilitar la seva integració a partir de la pràctica esportiva de diferents modalitats aquàtiques. Tots els participants provenen de centres escolars i ocupacionals.
Per al Club Natació Tàrraco, és important habituar a la pràctica de la natació i activitats aquàtiques per a les persones amb necessitats especials i per això es pretén incidir en l'ampliació de l'oferta d'esdeveniments esportius per aquest col·lectiu.

Hi ha hagut prop de 50 usuaris participants pertanyents als següents tallers i centres ocupacionals: Fundació GINAC de Valls, Aprodica de La Selva, Taller BAIX CAMP de Reus, Ventall del Vendrell, Fundació Estela, Taller SOLC i Fundació ONADA de Tarragona i ONADA de Torredembarra.

. CNTàrraco

. CNTàrraco

. CNTàrraco

. CNTàrraco

. CNTàrraco

. CNTàrraco

. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató!

Desembre 2022

 

Els propers 13 i 29 de desembre, participa a les activitats solidàries que hem organitzat des del Club Natació Tàrraco.

El dimarts 13 de desembre, vine a la ZUMBA SOLIDÀRIA: tant si participes sempre a les nostres classes com si no, vine i gaudeix ballant amb nosaltres d'aquesta classe tan especial.

El dijous 29 de desembre, tens una altra cita solidària amb nosaltres: les X DE 100 SOLIDÀRIES. Vine a la piscina, i neda tantes de sèries de 100 com vulguis! Marca't un repte, i a nedar!

 

A més, disposem de tovalloles solidàries de La Marató, que podreu adquirir durant els propers dies a la recepció del Club. Al mateix temps, a partir del dia 13 de desembre trobareu una urna on hi podreu fer les vostres donacions solidàries.

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató.

 

 

21a COPA NADAL - II MEMORIAL ANTONI DURAN

26 de desembre de 2022

 

Neda amb nosaltres per sant Esteve i gaudeix d'una travessia tan singular com aquesta!

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center