Actualitat

Notícies

19-11-2019

Carles Coll, Campió d'Espanya Absolut a la prova dels 200m braça

Aquest cap de setmana 16 i 17 de novembre s'ha celebrat a Gijón la LXIII edició dels Campionats d'Espanya Absolut en Piscina de 25 metres a les instal·lacions del Club Natación Santa Olaya. El CN Tàrraco hi ha participat amb dos nedadors, en Carles Coll i en Jordan Lecoq que han omplert de satisfacció i orgull a tot el Club.

Dissabte, a la sessió de la tarda, a la 2a jornada del Campionat d'Espanya Absolut en piscina de 25m, Carles Coll ja es va proclamar Campió d'Espanya Absolut a la prova dels 200m braça, amb un temps de 2'08"79 fent així Millor Marca Nacional de 18 anys, anteriorment en 2'10"21. Per al Club aquest títol és molt important, perquè feia 8 anys que un nedador del Club no assolia el màxim títol a aspirar a nivell estatal, concretament des d'Eduard Galdeano en els 200m papallona l'any 2011.

A més a més, abans dels 200m braça, en Carles va nedar la final B dels 100m lliures, acabant primer en la seva sèrie amb 49"02, temps que finalitzà en 9è d'Espanya. Carles Coll en els 50m lliure va entrar a la Final A amb un temps de 22"24, Millor marca nacional de 18 anys, anteriorment 22"35. Diumenge a la tarda, en la final A dels 50m lliures, Carles Coll va quedar 4rt. d'Espanya davant de grans nedadors, on el Carles era el més jove de tots en aquesta final.

Carles Coll ha trencat també marques nacionals: En els 100m estils, realitzant un temps de 54"11, batent la Millor Marca Nacional per edats de 18 anys, anteriorment en 54"67. Coll, unes hores més tard, a la final dels 100m estils, feia un temps de 53"61, marca que va tornar a trencar el rècord que ja tenia i es proclamà Subcampió d'Espanya Absolut.

El nostre nedador Jordan Lecoq va participar a la prova dels 100m braça, amb un temps de 1'06"13, 47ena posició, va nedar molt a prop de la seva millor marca personal, millorant satisfactòriament la tècnica i el subaquàtic.

El Club està molt orgullós i content per al nostre nedador, Carles Coll, que ja veu els fruits del seu esforç i sacrifici de tants anys. Actualment, el Carles està entrenant al CAR de Sant Cugat (becat per la FCN) i és el nostre nedador més internacional ja que, durant l'any és convocat diverses vegades per la RFEN per participar en l'equip espanyol i participa en les diferents concentracions de la RFEN.

 

 

. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató!

Desembre 2022

 

Els propers 13 i 29 de desembre, participa a les activitats solidàries que hem organitzat des del Club Natació Tàrraco.

El dimarts 13 de desembre, vine a la ZUMBA SOLIDÀRIA: tant si participes sempre a les nostres classes com si no, vine i gaudeix ballant amb nosaltres d'aquesta classe tan especial.

El dijous 29 de desembre, tens una altra cita solidària amb nosaltres: les X DE 100 SOLIDÀRIES. Vine a la piscina, i neda tantes de sèries de 100 com vulguis! Marca't un repte, i a nedar!

 

A més, disposem de tovalloles solidàries de La Marató, que podreu adquirir durant els propers dies a la recepció del Club. Al mateix temps, a partir del dia 13 de desembre trobareu una urna on hi podreu fer les vostres donacions solidàries.

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató.

 

 

21a COPA NADAL - II MEMORIAL ANTONI DURAN

26 de desembre de 2022

 

Neda amb nosaltres per sant Esteve i gaudeix d'una travessia tan singular com aquesta!

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center