Actualitat

Notícies

17-10-2019

Todos en Azul al CN Tàrraco

L'Associació Todos En Azul i el Club Natació Tàrraco han arribat a un acord de col·laboració per tal de visibilitzar el transtorn de l'espectre autista, a la vegada de promoure la pràctica de l'esport, en concret del waterpolo.

L'entitat, sense ànim de lucre i nascuda a Torreforta, està formada per famílies amb fills amb el trastorn de l'espectre autista (TEA). Per als afectats, comprendre els entorns és bàsic per al benestar emocional, els entorns comprensibles són entorns predictibles que els millora la sensació de seguretat. Els entorns inintel·ligibles o difícils d'entendre els generen incertesa i ansietat. Si l'entorn és accessible és més fàcil que les persones es desenvolupin d'una manera més autònoma.

Per aquest motiu, Todos en Azul adapta l'entorn més proper a través d'ús de pictogrames perquè les persones amb TEA puguin adquirir una major autonomia, comprensió de l'entorn i així facilitar la comunicació i interacció social.

Coneixedors d'aquesta realitat, per mostrar el nostre suport, el CN Tàrraco se suma a aquesta iniciativa per tal de fer visible i conscienciar sobre aquest trastorn i les dificultats dels afectats al moure's en societat.

Al CN Tàrraco ja estan col·locats per la instal·lació (entrada, recepció, vestuaris, banys, piscina...) 32 pictogrames, convertint-nos en la primera entitat tarragonina que té pictogrames en el seu interior. A més, els equips Infantil A i Infantil B de waterpolo, han incorporat el nom de l'Associació al nom de l'equip en la seva participació en Lliga Catalana, ara és Club Natació Tàrraco - Todos en Azul, i durant els seus partits a casa, els acompanyarà una imatge gràfica de l'entitat per fer-ho més visible.

 

 

. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

VI Tàrraco Aigües Obertes

 


 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center