Actualitat

Notícies

26-09-2019

93a edició Travessia Port de Tarragona

El diumenge 22 de setembre es va celebrar la 93a edició de la Travessia Nedant el Port de Tarragona on el Club Natació Tàrraco va participar amb 38 nedadors inscrits sent l'entitat esportiva que va aportar més participants.

El Club va mostrar el seu gran potencial pujant 8 vegades al podi. Així, a la travessia gran de 2 km, el nedador del CN Tàrraco, Pau Sumoy va quedar tercer de la classificació general i Lucía González va ser la primera classificada a la categoria infantil. Els 2 van obtindré també el trofeu va rebre el Trofeu Memorial Joaquim Ricomà als nedadors locals més ben classificats (Travessia General).

A la travessia petita d'un kilòmetre de recorregut, la nedadora del club Sofia Cuartero va arribar en segona posició i Roc Vela va ser premiat com el nedador més jove de tots els participants rebent els trofeus del CN Tàrraco (nedador jove local) i Ulpiano Díaz (nedador jove de tots els participants).

A la categoria Màsters A, José Javier Montón va quedar primer a la modalitat masculina i Gemma Zapater, segona a la femenina dels "Màsters A". Mar Ravés va ser primera a la categoria "Màsters C"
El Reial Club Nàutic és l'entitat organitzadora d'aquesta travessia històrica que s'organitza des del any 1925 on el Club Natació Tàrraco és col·laborador juntament amb el Port de Tarragona, Marina Port Tàrraco i l'Ajuntament i Diputació de Tarragona

Podeu consultar la resta dels resultats provisionals en aquest enllaç: https://drive.google.com/drive/folders/1N6AI81VgN_jHuzEEl61m1mtqJ3_uHUfF?usp=sharing

Enhorabona a tots i totes!!!

 

. CNTàrraco

. CNTàrraco

. CNTàrraco

. CNTàrraco

. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

VI Tàrraco Aigües Obertes

 


 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Estudiar es fàcil

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center