Actualitat

Notícies

26-09-2019

93a edició Travessia Port de Tarragona

El diumenge 22 de setembre es va celebrar la 93a edició de la Travessia Nedant el Port de Tarragona on el Club Natació Tàrraco va participar amb 38 nedadors inscrits sent l'entitat esportiva que va aportar més participants.

El Club va mostrar el seu gran potencial pujant 8 vegades al podi. Així, a la travessia gran de 2 km, el nedador del CN Tàrraco, Pau Sumoy va quedar tercer de la classificació general i Lucía González va ser la primera classificada a la categoria infantil. Els 2 van obtindré també el trofeu va rebre el Trofeu Memorial Joaquim Ricomà als nedadors locals més ben classificats (Travessia General).

A la travessia petita d'un kilòmetre de recorregut, la nedadora del club Sofia Cuartero va arribar en segona posició i Roc Vela va ser premiat com el nedador més jove de tots els participants rebent els trofeus del CN Tàrraco (nedador jove local) i Ulpiano Díaz (nedador jove de tots els participants).

A la categoria Màsters A, José Javier Montón va quedar primer a la modalitat masculina i Gemma Zapater, segona a la femenina dels "Màsters A". Mar Ravés va ser primera a la categoria "Màsters C"
El Reial Club Nàutic és l'entitat organitzadora d'aquesta travessia històrica que s'organitza des del any 1925 on el Club Natació Tàrraco és col·laborador juntament amb el Port de Tarragona, Marina Port Tàrraco i l'Ajuntament i Diputació de Tarragona

Podeu consultar la resta dels resultats provisionals en aquest enllaç: https://drive.google.com/drive/folders/1N6AI81VgN_jHuzEEl61m1mtqJ3_uHUfF?usp=sharing

Enhorabona a tots i totes!!!

 

. CNTàrraco

. CNTàrraco

. CNTàrraco

. CNTàrraco

. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató!

Desembre 2022

 

Els propers 13 i 29 de desembre, participa a les activitats solidàries que hem organitzat des del Club Natació Tàrraco.

El dimarts 13 de desembre, vine a la ZUMBA SOLIDÀRIA: tant si participes sempre a les nostres classes com si no, vine i gaudeix ballant amb nosaltres d'aquesta classe tan especial.

El dijous 29 de desembre, tens una altra cita solidària amb nosaltres: les X DE 100 SOLIDÀRIES. Vine a la piscina, i neda tantes de sèries de 100 com vulguis! Marca't un repte, i a nedar!

 

A més, disposem de tovalloles solidàries de La Marató, que podreu adquirir durant els propers dies a la recepció del Club. Al mateix temps, a partir del dia 13 de desembre trobareu una urna on hi podreu fer les vostres donacions solidàries.

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató.

 

 

21a COPA NADAL - II MEMORIAL ANTONI DURAN

26 de desembre de 2022

 

Neda amb nosaltres per sant Esteve i gaudeix d'una travessia tan singular com aquesta!

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center