Actualitat

Notícies

16-07-2019

Renovació del Conveni de Col·laboració amb "Estudiar és fàcil"

El Club Natació Tàrraco ha renovat el conveni de col·laboració amb el Grup CBS Quality, una societat formada per dues acadèmies (Estudiar és Fàcil i Opositar és Fàcil), una editorial (Editorial CBS) i una consultoria (CBS Consultoria empresarial).

ESTUDIAR ÉS FÀCIL i OPOSITAR ÉS FÀCIL són dues línies de serveis emplaçades en un mateix centre i pertanyents a la mateixa empresa. S'ofereixen serveis de classes de repàs a tots els nivells, cursos d'idiomes (anglès, francès, italià, rus, alemany...), preparació d'oposicions (policia, bombers, adm. pública, docents, ICS...), formació puntual (cursos fotografia, manualitats...), servei de traduccions i servei de coaching, perquè els alumnes:
- Assoleixin els seus objectius acadèmics i professionals,
- Es diverteixin aprenent,
- Coneguin i apliquin tècniques d'estudi, desenvolupant qualitats personals que, contribueixin a potenciar els valors humans.

Que les dues parts estan interessades en formalitzar un conveni de col·laboració esportiva per a realitzar diverses accions tals com, comunicatives, promocionals, socials i esportives.

Fruït d'aquest conveni, els socis del CN Tàrraco que s'adrecin al centre ESTUDIAR ÉS FÀCIL, i que s'identifiquin amb el carnet, tindran la matrícula gratuïta. També els alumnes d' ESTUDIAR ÉS FÀCIL que s'identifiquin al CN Tàrraco, tindran la matrícula gratuïta (40,00 euros).

La signatura del renovat acord va anar a càrrec de la directora del Grup CBS Quality, Clara Brull, i del gerent del Tàrraco, Francesc Bordas.

Trobareu més informació sobre aquesta entitat col·laboradora a www.estudiaresfacil.cat

 

. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató!

Desembre 2022

 

Els propers 13 i 29 de desembre, participa a les activitats solidàries que hem organitzat des del Club Natació Tàrraco.

El dimarts 13 de desembre, vine a la ZUMBA SOLIDÀRIA: tant si participes sempre a les nostres classes com si no, vine i gaudeix ballant amb nosaltres d'aquesta classe tan especial.

El dijous 29 de desembre, tens una altra cita solidària amb nosaltres: les X DE 100 SOLIDÀRIES. Vine a la piscina, i neda tantes de sèries de 100 com vulguis! Marca't un repte, i a nedar!

 

A més, disposem de tovalloles solidàries de La Marató, que podreu adquirir durant els propers dies a la recepció del Club. Al mateix temps, a partir del dia 13 de desembre trobareu una urna on hi podreu fer les vostres donacions solidàries.

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató.

 

 

21a COPA NADAL - II MEMORIAL ANTONI DURAN

26 de desembre de 2022

 

Neda amb nosaltres per sant Esteve i gaudeix d'una travessia tan singular com aquesta!

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center