Actualitat

Notícies

28-04-2019

Èxits del CN Tàrraco a la Tuna Race Balfegó

Els nedadors d'aigües obertes del CN Tàrraco van viure ahir a l'Ametlla de Mar una gran jornada de natació amb la participació de 26 nedadors/es a les dues travessies organitzades per la TunaRaceBalfego: la de 5km que surt des de les piscines de tonyines a alta mar i finalitza a la platja de l'Alguer i la de 2'5Km entre Cala Pixavaques i platja de l'Alguer.

Entre els resultats més destacats, a la travessia de 5km, Gemma Zapater va arribar en primera posició de la classificació general femenina, Àlex Brull va pujar al podi quedant primer de la categoria sub 20 i 5è de la general. També van ser premiats Jorge Torres que va ser el primer de la categoria +30 i Manuel Valdés de la de +50.

A la travessia de 2,5km, Toni Pérez-Portabella va ser el primer de la classificació general i Rosa Aixendry va ser la primera de la categoria +50.

Els altres nedadors que van participar i que van conformar el grup més nombrós entre tots els participants a la prova són Albert Mascarell, Sergi Rodríguez, Sergio Cobo, Sergio Garcia Catalan, Norbert Parera, Àngel Palau, Ferran Aliaga Susana Martínez, Ian Cowley, Diego Ortega, María José Vaquero, Ferran Aliaga, José Antonio Gómez, Antonio Marzo, Jordi Sans, Natàlia Gasca, Oriol Rifà, Alberto Vallés, Laia Segarra, Sandra Yurani Toledo i Mario Arias.

Podeu consultar tots els resultats a: https://kilometrezero.org//#/results/60?lng=ca

 

 

. CNTàrraco

. CNTàrraco

. CNTàrraco

. CNTàrraco

. CNTàrraco

. CNTàrraco

. CNTàrraco

Èxits del CN Tàrraco a la Tuna Race Balfegó. CNTàrraco

. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

VI Tàrraco Aigües Obertes

 


 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center