Actualitat

Notícies

12-04-2019

21ena Cursa Tàrraco La Mina

El proper diumenge 19 de maig, 21ena Cursa Tàrraco La Mina! Amb sortida des de la Diputació de Tarragona fins a La Mina (Polígon de Constantí),  6,5 km passant per llocs històrics de Tarragona com el Pretori, l'Amfiteatre, el vial de Bryant per sota del Balcó del Mediterrani i el riu Francolí.

La cursa compta amb serveis de guarda-roba a la sortida, avituallament a l'arribada, bossa del corredor i bus de tornada. I aquest any Premi al grup més nombrós!!

I si ets soci del Tàrraco la cursa et pot sortir gratis! Entre tots els inscrits del Club, sortejarem 10 inscripcions! Apunta't a la recepció i senyala que ets del CN Tàrraco. Quan es realitzi el sorteig, publicarem la llista dels premiats a les xarxes socials i el dilluns 20 maig et tornarem el diners!

Tota la informació a tarragonafondistes.com Inscripcions a partir del 8 d'Abril de 2019 a la recepció del Club o a  athleticevents

 

. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

VI Tàrraco Aigües Obertes

 


 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center