Actualitat

Notícies

02-01-2019

Raul Gómez i Gemma Zapater guanyen la primera edició de la Travessia Copa Sant Silvestre

Aquest dilluns 31 de desembre, enmig d'un gran ambient i un matí assolellat s'ha celebrat la primera edició de la Copa Sant Silvestre on els nedadors del Club Raúl Gómez i Gemma Zapater s'han proclamat guanyadors de la travessia de 300m que s'ha realitzat a la Platja del Miracle. La prova ha superat totes les expectatives de participació amb 75 inscrits i s'ha fet com un acte previ al Bany Popular que es fa cada 31 de desembre organitzat per l'Associació de Veïns del Port.

La victòria de Raúl Gómez amb un temps de 4'37" s'ha disputat en una emocionant arribada on Adrià Prades ha quedat segon, José Javier Monton tercer i Pau Sumoy quart. Tots ells del Club Natació Tàrraco.

Per la seva banda, la nedadora Gemma Zapater amb un temps de 5'03" ha estat primera en creuar la meta de la categoria femenina seguida d'Anna Claver i de Sandra Yurani Toledo, totes tres del Club Natació Tàrraco.

La travessia organitzada pel club Natació Tàrraco ha estat possible gràcies al suport de l'Associació de Veïns del Port, el Port de Tarragona i el Reial Club Nàutic de Tarragona i dels més de 10 voluntaris del Club.

I COPA SANT SILVESTRE. CNTàrraco

. CNTàrraco

. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató!

Desembre 2022

 

Els propers 13 i 29 de desembre, participa a les activitats solidàries que hem organitzat des del Club Natació Tàrraco.

El dimarts 13 de desembre, vine a la ZUMBA SOLIDÀRIA: tant si participes sempre a les nostres classes com si no, vine i gaudeix ballant amb nosaltres d'aquesta classe tan especial.

El dijous 29 de desembre, tens una altra cita solidària amb nosaltres: les X DE 100 SOLIDÀRIES. Vine a la piscina, i neda tantes de sèries de 100 com vulguis! Marca't un repte, i a nedar!

 

A més, disposem de tovalloles solidàries de La Marató, que podreu adquirir durant els propers dies a la recepció del Club. Al mateix temps, a partir del dia 13 de desembre trobareu una urna on hi podreu fer les vostres donacions solidàries.

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató.

 

 

21a COPA NADAL - II MEMORIAL ANTONI DURAN

26 de desembre de 2022

 

Neda amb nosaltres per sant Esteve i gaudeix d'una travessia tan singular com aquesta!

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center