Actualitat

Notícies

27-12-2018

I Copa Sant Silvestre amb el CN Tàrraco!

Vine a acomiadar l'any amb el Tàrraco! Vine a nedar la primera edició de la Copa Sant Silvestre el proper dilluns 31 a les 12:30h a la Platja del Miracle davant de l'aparcament i no a la platja de la Comandància com estava previst.

La prova consisteix en nedar 300m dins d'un circuit senyalitzat amb boies i posteriorment es celebrarà el tradicional i multitudinari bany popular de Sant Silvestre i el lliurament de premis.

Podeu fer les inscripcions gratuïtes en aquest enllaç: https://goo.gl/forms/00R4T7zpTRs5Llh73 i consultar el reglament en aquest:https://drive.google.com/open...

Aquesta Travessia popular esta organitzada pel Club Natació Tàrraco amb la col·laboració del Barri del Port de Tarragona i el Port de Tarragona.

 

. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató!

Desembre 2022

 

Els propers 13 i 29 de desembre, participa a les activitats solidàries que hem organitzat des del Club Natació Tàrraco.

El dimarts 13 de desembre, vine a la ZUMBA SOLIDÀRIA: tant si participes sempre a les nostres classes com si no, vine i gaudeix ballant amb nosaltres d'aquesta classe tan especial.

El dijous 29 de desembre, tens una altra cita solidària amb nosaltres: les X DE 100 SOLIDÀRIES. Vine a la piscina, i neda tantes de sèries de 100 com vulguis! Marca't un repte, i a nedar!

 

A més, disposem de tovalloles solidàries de La Marató, que podreu adquirir durant els propers dies a la recepció del Club. Al mateix temps, a partir del dia 13 de desembre trobareu una urna on hi podreu fer les vostres donacions solidàries.

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató.

 

 

21a COPA NADAL - II MEMORIAL ANTONI DURAN

26 de desembre de 2022

 

Neda amb nosaltres per sant Esteve i gaudeix d'una travessia tan singular com aquesta!

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center