Actualitat

Notícies

21-12-2018

Acord amb el Club Tennis Tarragona

El Club Natació Tàrraco ha arribat a un acord de col·laboració amb el Club Tennis Tarragona per tal que els nostres socis i els seus puguin gaudir d'ambdues instal·lacions.  A partir del proper mes de gener, els socis del CN Tàrraco podran fer ús de les instal·lacions del Club Tennis Tarragona d'acord amb el conveni de col·laboració que hem arribat les dues entitats. 

En aquest sentit, els socis del CN Tàrraco podran anar a jugar a tennis al Club de Tennis Tarragona de dilluns a divendres de 08.00h a 14.00h i dissabte i diumenge de 15.15h a 21.15h. Els socis del Tennis podran venir a nedar a les nostres piscines de dilluns a divendres de 07.00h a 15.00h i dissabte de 15.00h a 20.00h. Tot sense cap tipus de cost per cap dels socis (excepte la llum si cal en el cas de les pistes de tennis).

El nostre President, Josep Maria Claver amb Pere Ll. Bergadà, president Club Tennis Tarragona van signar el conveni a les instal·lacions del Tàrraco.

 

 

conveni amb CCT. CNTàrraco

. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

VI Tàrraco Aigües Obertes

 


 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center