Actualitat

Notícies

10-12-2018

II OPEN MÀSTERS CN TÀRRACO

El proper dia 26 de gener celebrarem a les 16.00h el II OPEN Màster CN Tàrraco. Aquesta competició agruparà prop de 150 nedadors de diferents Clubs de Catalunya i està inclosa en el calendari de natació màster de la Federació Catalana de Natació per la temporada 2018-19. Es tracta de la 7ena. Etapa de les 16 organitzades per la Federació i forma part del Circuit Català de Trofeus de Natació Màsters - VI Trofeu Federació.

Després de l'èxit de la primera edició, el CN Tàrraco, organitza una competició en categoria Màster, majors de 25 anys, també es tracta de l´únic Open del Circuit organitzat per un club de la demarcació tarragonina.

Al ser dins el Circuit català, vindran nedadors de diferents clubs de tot Catalunya: C.N. TERRASSA, C.N. SABADELL, C.N. SANT ANDREU, C.N. ATLETIC-BARCELONETA, G.E.I.E.G. de Girona, C.N. L´ HOSPITALET; C.N. SANT ADRIA, C.N. VILAFRANCA, C.N. LLEIDA, C.N. VILANOVA... entre altres, i de la demarcació, esperem que hi participin el CN REUS PLOMS, CAMBRILS C.N. i el C.N. SALOU, entre d'altres. En l'edició passada del CN TÀRRACO hi van participar 27 nedadors/es de la secció de Màsters.

Els nedadors començaran a arribar a les 14.45h per entrenar a les 15:00h i a les 16.00h començarà la competició. A les 19.00h es finalitzarà i a les 19.30h tindrà lloc el lliurament de premis i un aperitiu per als participants. 

Les 5 millors puntuacions generals de la competició en categoria absoluta masculí i femení rebran uns premis dels diferents col·laboradors i patrocinadors: Hotel Sant Jordi, La Caleta, Racó de l'Abat, Provisions, Austral, Speedo i Vermut Miró.

Per a tots els participants hi haurà un welcome pack a l'arribada, gràcies a ASISA i Coca Cola, i es celebrarà un refrigeri, a la finalització del OPEN, patrocinat per Vermut Miró i CN Tàrraco. La marca Speedo tindrà un estand al hall del Club amb els seus productes.


Més informació i reglament de la competició a la web de la Federació Catalana de Natació

Consulta aquí el Reglament.

 

Pdf > Reglament II OPEN MÂSTERS CN TÀRRACO

. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

VI Tàrraco Aigües Obertes

 


 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center