Actualitat

Notícies

04-12-2018

Aigües Obertes amb La Marató de TV3

El diumenge 16 de desembre realiztem un entrenament de la secció d'aigües obertes i col·laborem amb La Marató de TV3!! L'activitat que us proposem és realitzar a tota una volta nedant a la Platja Llarga que estarà senyalitzada amb boies o nedar una part d'aquest recorregut. Hi ha previstes tres distàncies (2, 3,2 i 5,2 km) que surten i arriben totes al mateix lloc: el Club de Vela Platja Llarga.

La trobada dels nedadors serà a les 10:30h i farem la sortida per onades de nivell a les 11:00h. Es recomana una aportació voluntària mínima solidària de 5 euros que podeu portar el mateix dia de l'entrenament en efectiu. Està previst l'acompanyament de caiacs, avituallament en mar i servei de vestuaris.

L'enllaç per realitzar les inscripcions obligatòries és https://goo.gl/forms/PQoNdbWdIv9U8JcC2

Els recursos de La Marató 2018 impulsaran la recerca per aconseguir nous mètodes de prevenció, de diagnòstic i tractaments més eficients que augmentin la supervivència i la qualitat de vida dels pacients de càncer.

Més informació: aiguesobertes@cntarraco.cat. Telèfon 664156663. Aquesta activitat està organitzada pel Club de Vela de la Platja Llarga i el Club Natació Tàrraco.

 

. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

VI Tàrraco Aigües Obertes

 


 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center