Actualitat

Notícies

27-11-2018

IV Trobada Aquàtica Intarraction

 Avui el Club Natació Tàrraco ha dut a terme la IV Trobada Aquàtica Intarraction una iniciativa generada conjuntament amb el Consell Esportiu del Tarragonès i entitats del territori com Fundació Onada i el Solc, amb la finalitat de potenciar les capacitats físiques i psíquiques de persones amb necessitats especials a través de l'esport per a facilitar la seva integració a la societat.

Aquesta ha estat la quarta Trobada Aquàtica, que ha començat a les 10.30h i ha acabat a les 12.30h i ha estat dirigida a 32 usuaris d'edat adulta de 5 tallers ocupacionals: Ginac de Valls, Taller Solc, Taller Baix Camp de Reus, Onada Tarragona i Onada Torredembarra.

De 10.00 a 10.30h tots els participants han esmorzat i tot seguit i durant les dues hores següents han realitzat diferents pràctiques esportives i lúdiques per tal que tots coneguessin millor el medi aquàtic i els diversos esports que practiquen diàriament al Club les nostres seccions. Així, tots ells han fet iniciació al waterpolo, a la natació artística i s'han organitzats diferents jocs lúdics a l'aigua.

Aquesta jornada, que ha estat molt ben acollida per tots els participants, és una mostra més de la consolidació del projecte Intarraction, que té per objectiu organitzar regularment, esdeveniments esportius i crear a mig termini una secció esportiva específica per a persones amb necessitats especials, sempre amb el suport de col·lectius, entitats i associacions amb necessitats especials del nostre entorn.

Al mes de febrer de 2019, celebrarem la segona part d'aquesta jornada, i tocarà al torn als alumnes d'escoles d'educació especial, ja que pel gran volum de participants, des de l'any passat, l'edició es divideix en dues jornades per tal de poder atendre millor a tots els integrants.

 

. CNTàrraco

. CNTàrraco

. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

24 Hores de Natació

13 i 14 de Setembre 2019

 

Participa a les 24 Hores del Club!! Entrada lliure i gratuïta

 

 

V Tàrraco Aigües Obertes

7 de setembre de 2019

 

Reserva't el dia! El proper 7 de setembre, t'esperem a les platges de Tarragona!

 

 

Cursa Tàrraco La Mina

Maig 2018

 

Arriba la 20ena edició d'aquesta reconeguda CX Cursa Tàrraco - La Mina que aplegarà centenars de participants. Apunta't i gaudeix del recorregut!

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

Mediaframe Producciones S.L.

ASISA

Estudiar es fàcil

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass