Actualitat

Notícies

27-11-2018

IV Trobada Aquàtica Intarraction

 Avui el Club Natació Tàrraco ha dut a terme la IV Trobada Aquàtica Intarraction una iniciativa generada conjuntament amb el Consell Esportiu del Tarragonès i entitats del territori com Fundació Onada i el Solc, amb la finalitat de potenciar les capacitats físiques i psíquiques de persones amb necessitats especials a través de l'esport per a facilitar la seva integració a la societat.

Aquesta ha estat la quarta Trobada Aquàtica, que ha començat a les 10.30h i ha acabat a les 12.30h i ha estat dirigida a 32 usuaris d'edat adulta de 5 tallers ocupacionals: Ginac de Valls, Taller Solc, Taller Baix Camp de Reus, Onada Tarragona i Onada Torredembarra.

De 10.00 a 10.30h tots els participants han esmorzat i tot seguit i durant les dues hores següents han realitzat diferents pràctiques esportives i lúdiques per tal que tots coneguessin millor el medi aquàtic i els diversos esports que practiquen diàriament al Club les nostres seccions. Així, tots ells han fet iniciació al waterpolo, a la natació artística i s'han organitzats diferents jocs lúdics a l'aigua.

Aquesta jornada, que ha estat molt ben acollida per tots els participants, és una mostra més de la consolidació del projecte Intarraction, que té per objectiu organitzar regularment, esdeveniments esportius i crear a mig termini una secció esportiva específica per a persones amb necessitats especials, sempre amb el suport de col·lectius, entitats i associacions amb necessitats especials del nostre entorn.

Al mes de febrer de 2019, celebrarem la segona part d'aquesta jornada, i tocarà al torn als alumnes d'escoles d'educació especial, ja que pel gran volum de participants, des de l'any passat, l'edició es divideix en dues jornades per tal de poder atendre millor a tots els integrants.

 

. CNTàrraco

. CNTàrraco

. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató!

Desembre 2022

 

Els propers 13 i 29 de desembre, participa a les activitats solidàries que hem organitzat des del Club Natació Tàrraco.

El dimarts 13 de desembre, vine a la ZUMBA SOLIDÀRIA: tant si participes sempre a les nostres classes com si no, vine i gaudeix ballant amb nosaltres d'aquesta classe tan especial.

El dijous 29 de desembre, tens una altra cita solidària amb nosaltres: les X DE 100 SOLIDÀRIES. Vine a la piscina, i neda tantes de sèries de 100 com vulguis! Marca't un repte, i a nedar!

 

A més, disposem de tovalloles solidàries de La Marató, que podreu adquirir durant els propers dies a la recepció del Club. Al mateix temps, a partir del dia 13 de desembre trobareu una urna on hi podreu fer les vostres donacions solidàries.

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató.

 

 

21a COPA NADAL - II MEMORIAL ANTONI DURAN

26 de desembre de 2022

 

Neda amb nosaltres per sant Esteve i gaudeix d'una travessia tan singular com aquesta!

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center