Actualitat

Notícies

05-11-2018

Ampliem el Servei de Fisioteràpia

Des d'aquesta setmana, hem ampliat el servei de Fisioteràpia al Club amb l'especialització de Pediatria i Psiconeuroimmunologia clínica. Així, oferim servei de Fisio amb especialització pediàtrica per tal de corregir els mals hàbits adquirits en edats infantils i també per rehabilitar discapacitats físiques i/o mentals.

A la vegada la psiconeuroimmunologia, treballa les interrelacions entre la ment i el cos, les emocions, el sistema nerviós, l'immunològic i l'endocrí. Es realitza un abordatge integral per escoltar i entendre el cos i trobar respostes per sanar i millorar la qualitat de vida. Des d'aquesta vessant, es tracta l'estrés, l'obesitat, les malalties cardiovasculars, l'ansietat, la depressió, els transtorns digestius, la fertilitat, l'insomni i altres alteracions biològiques.

Per tal que conegueu el nostre Servei de Fisio, oferim una promoció especial als socis i esportistes del Club: 3x2 FISIO, un pack de 3 sessions de Fisioteràpia al preu de 2. Promo vàlida durant el mes de novembre (l'ús del pack té una validesa de tres mesos per fer-lo servir quan el necessitis)

A partir d'aquest mes de novembre, trobareu aquest servei al Club, que amplia el seu horari, de dilluns a divendres, sempre demanant cita prèvia a la recepció del Club. També podeu realitzar les vostres consultes directament a fisio@cntarraco.cat

 

. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató!

Desembre 2022

 

Els propers 13 i 29 de desembre, participa a les activitats solidàries que hem organitzat des del Club Natació Tàrraco.

El dimarts 13 de desembre, vine a la ZUMBA SOLIDÀRIA: tant si participes sempre a les nostres classes com si no, vine i gaudeix ballant amb nosaltres d'aquesta classe tan especial.

El dijous 29 de desembre, tens una altra cita solidària amb nosaltres: les X DE 100 SOLIDÀRIES. Vine a la piscina, i neda tantes de sèries de 100 com vulguis! Marca't un repte, i a nedar!

 

A més, disposem de tovalloles solidàries de La Marató, que podreu adquirir durant els propers dies a la recepció del Club. Al mateix temps, a partir del dia 13 de desembre trobareu una urna on hi podreu fer les vostres donacions solidàries.

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató.

 

 

21a COPA NADAL - II MEMORIAL ANTONI DURAN

26 de desembre de 2022

 

Neda amb nosaltres per sant Esteve i gaudeix d'una travessia tan singular com aquesta!

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center