Actualitat

Notícies

25-06-2018

Conveni de col·laboració amb Cambridge English Centre

El Club Natació Tàrraco ha signat conveni amb Cambridge English Centre de Tarragona per tal de promocionar i donar el seu suport a l'esport base del Club.

Cambridge English Centre és una de les escoles d'anglès més grans i populars de la ciutat. Aquest èxit es deu al compromís amb l'excel·lència tant en la seva pràctica docent com en el servei al client.

Cada any, més de 500 estudiants, dividits per igual entre nens, adolescents i adults, estudien a la seva acadèmia situada al centre de Tarragona, per millorar el seu anglès general o per obtenir un títol reconegut internacionalment. En aquest sentit, per a Cambridge English Centre el CN Tàrraco representa la familiariat i la diversitat que agrada tan a l'acadèmia.

A l'acte de signatura del conveni, van ser-hi presents, per part de l'acadèmia, Timothy Bowring i la directora de la mateixa, Julia McDermott i, per part del Club, el vicepresident Lluís Garcia. Esperant que aquesta col·laboració sigui fructífera per ambdues parts, moltes gràcies per la vostra confiança.

 

Conveni de col·laboració amb Cambridge English Center. CNTàrraco

Conveni de col·laboració amb Cambridge English Center. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

VI Tàrraco Aigües Obertes

 


 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center