Actualitat

Notícies

07-06-2018

Nova temporada secció d'Aigües Obertes a la Platja Llarga

La secció d'aigües obertes del Club Natació Tàrraco i el Club de Vela Platja Llarga iniciarà la setmana vinent una nova temporada d'estiu al mar on com cada any hi ha la previsió de fer entrenaments regulars adaptats a tots els nivells des del 11 de juny fins el 8 d'octubre (54 sessions), cursos d'iniciació, participació en travessies, excursions aquàtiques i altres activitats.

1) Entrenaments regulars
Els entrenaments seran tots els dilluns, dimecres i divendres des del 11 de juny fins el 8 d'octubre a les 19:00h.


2) Activitats previstes
Si disposeu de google calendar el podeu afegir seguint aquest enllaç:https://calendar.google.com/calendar?cid=Y250YXJyYWNvLnZpZGVvc0BnbWFpbC5jb20
En aquest calendari, trobareu també les dates de les travessies més populars a les que participem o excursions com la de la Waikiki que farem el 1 de juliol. També, el 16 de juny està previst un repte de llarga distància La "I transtàrraco (D'Altafulla al Miracle)" on els propers dies us donarem més detalls.


3) Curs d'iniciació
El proper dimarts dia 12 iniciem un nou curs d'aigües obertes on si coneixeu algú interessat pot trobar aquí tota la informació i fer la inscripció en aquest enllaç: https://goo.gl/forms/9IebTtsOheqKM3102
Sessions en piscina 12, 14 i 19 de juny 19:15h CN Tàrraco
Sessions al mar 25, 27 i 29 de juny 18:00h Club de Vela Platja Llarga

4) Quotes
Aquest any s'ha valorat fer el pagament en una única quota per tot l'estiu (els 4 mesos) i no fer una quota mensual com l'any passat.
Els preus acordats són:
Una única quota per tot l'estiu (del 11 de juny al 8 d'octubre):
• Socis CNT o CVPL: 25 euros
• Socis CNT i CVPL: 10 euros
• No socis: 55 euros

En cas de no estar federat es contractarà l'assegurança privada anual que us donar cobertura a tots els entrenaments en cas d'algun incident d'un cost únic de 8 euros.

Si us voleu donar de baixa, cal que simplement ens envieu un mail a aiguesobertes@cntarraco.cat per fer-la efectiva.

Si no sortiu al llistat i us voleu de donar d'alta, cal emplenar el formulari de noves altes: https://goo.gl/forms/E8TvCEgH6ebMfKRD3

5) Renovació de la comissió d'organització de la secció
Tots aquells que vulgueu formar part de la comissió organitzadora ens ho podeu comunicar els propers dies per definir els seus membres aquest mes de juny. Com sabeu, la secció es desenvolupa fonamentalment de l'aportació voluntària de molts de nosaltres i qualsevol dedicació serà de gran ajuda.


6) Altres novetats
A partir del mes de juliol, tots els dimecres es realitzaran sessions de Ioga o pilates amb la caiguda del sol gratuïtes pels membres de la secció i la resta de socis.

 

. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató!

Desembre 2022

 

Els propers 13 i 29 de desembre, participa a les activitats solidàries que hem organitzat des del Club Natació Tàrraco.

El dimarts 13 de desembre, vine a la ZUMBA SOLIDÀRIA: tant si participes sempre a les nostres classes com si no, vine i gaudeix ballant amb nosaltres d'aquesta classe tan especial.

El dijous 29 de desembre, tens una altra cita solidària amb nosaltres: les X DE 100 SOLIDÀRIES. Vine a la piscina, i neda tantes de sèries de 100 com vulguis! Marca't un repte, i a nedar!

 

A més, disposem de tovalloles solidàries de La Marató, que podreu adquirir durant els propers dies a la recepció del Club. Al mateix temps, a partir del dia 13 de desembre trobareu una urna on hi podreu fer les vostres donacions solidàries.

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató.

 

 

21a COPA NADAL - II MEMORIAL ANTONI DURAN

26 de desembre de 2022

 

Neda amb nosaltres per sant Esteve i gaudeix d'una travessia tan singular com aquesta!

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center