Actualitat

Notícies

08-06-2018

Ferran Siré al 31ème MEETING INTERNATIONAL a Roussillon

El nedador del CN Tàrraco, Ferran Siré Figueras, ha estat seleccionat amb la Federació Catalana de Natació per a participar al 31ème MEETING INTERNATIONAL de Canet a Roussillon. Després d'una estada de gairebé un mes a Sierra Nevada , amb el grup d'entrenament de la RFEN preparant el Campionat d'Europa Júnior, Ferran participarà en aquest esdeveniment de categoria top mundial amb l'èlit europea i mundial a les proves de 200 i 400 lliures i els 200 papallona.

El seu estat de forma a dia d'avui és molt bo i amb molt bones sensacions per a traduir aquest set d'entrenament en resultats profitosos.

Ferran, essent el nedador més jove, a la seva prova estrella, els 200 papallona, du el 13è millor temps de totes les inscripcions En aquest esdeveniment participaran entre d'altres, el britànic Adam Peaty, plusmarquista mundial i or olímpic dels 100 braça, la nedadora dels USA Missy Franklin, 4 cops medalla d'or olímpica a l'estil lliure , la holandesa Ranomi Kromowidjojo, també diversos cops or olímpica a proves de velocitat. El nivell de participació a la competició és molt alt i selectiu.

Enhorabona Ferran!

. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató!

Desembre 2022

 

Els propers 13 i 29 de desembre, participa a les activitats solidàries que hem organitzat des del Club Natació Tàrraco.

El dimarts 13 de desembre, vine a la ZUMBA SOLIDÀRIA: tant si participes sempre a les nostres classes com si no, vine i gaudeix ballant amb nosaltres d'aquesta classe tan especial.

El dijous 29 de desembre, tens una altra cita solidària amb nosaltres: les X DE 100 SOLIDÀRIES. Vine a la piscina, i neda tantes de sèries de 100 com vulguis! Marca't un repte, i a nedar!

 

A més, disposem de tovalloles solidàries de La Marató, que podreu adquirir durant els propers dies a la recepció del Club. Al mateix temps, a partir del dia 13 de desembre trobareu una urna on hi podreu fer les vostres donacions solidàries.

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató.

 

 

21a COPA NADAL - II MEMORIAL ANTONI DURAN

26 de desembre de 2022

 

Neda amb nosaltres per sant Esteve i gaudeix d'una travessia tan singular com aquesta!

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center