Actualitat

Notícies

11-03-2018

Medalles pel CN Tàrraco al Campionat de Catalunya Júnior de Natació Artística

Ahir, dissabte 10 de març, les nedadores Júnior de la secció de natació artística del CN Tàrraco van guanyar dues medalles al Campionat de Catalunya Júnior de Natació Artística que es celebrava al Tàrraco: Medalla de bronze a l'equip tècnic i medalla de Plata a l'equip lliure.

Clubs de tot Catalunya es van reunir a les nostres instal·lacions per a la competició: CN Calella, CN Minorisa, CN Sabadell, CN Mataró, CN Granollers i CN Kallipolis, essent un total de 50 participants. Tot i que no es tractava d'un dels campionats més massius, sí es distingeix per l'alt nivell de competició de les nedadores, doncs moltes d'elles estan entrenant als centres de tecnificació i d'altres amb la selecció nacional.

A la cloenda i premiació ens van acompanyar el Conseller Sr. Javier Villamayor, Comissionat pels Jocs del Mediterrani 2018; Sr. Joan Plana, Representant territorial d'Esports de la Generalitat a Tarragona i el Director Esportiu de la FCN, Sr. Eugeni Ballarín. Durant el matí, també vam rebr ela visita de la Consellera d'Esports de l'Ajuntament de Tarragona, Sra. Mª Elisa Vedrina.

El CN Tàrraco va participar amb un total de 10 nedadores, essent un dels Clubs amb més participació Júnior darrera del CN Granollers i del CN Kallipolis. El Tàrraco va competir en solo tècnics, duo tècnic, equip tècnic, duo lliure i equip lliure, és a dir en totes les disciplines del Campionat.

 

Campionat junior artística CN TARRACO. CNTàrraco

Campionat junior artística CN TARRACO. CNTàrraco

Campionat junior artística CN TARRACO. CNTàrraco

Campionat junior artística CN TARRACO. CNTàrraco

Campionat junior artística CN TARRACO. CNTàrraco

Campionat junior artística CN TARRACO. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató!

Desembre 2022

 

Els propers 13 i 29 de desembre, participa a les activitats solidàries que hem organitzat des del Club Natació Tàrraco.

El dimarts 13 de desembre, vine a la ZUMBA SOLIDÀRIA: tant si participes sempre a les nostres classes com si no, vine i gaudeix ballant amb nosaltres d'aquesta classe tan especial.

El dijous 29 de desembre, tens una altra cita solidària amb nosaltres: les X DE 100 SOLIDÀRIES. Vine a la piscina, i neda tantes de sèries de 100 com vulguis! Marca't un repte, i a nedar!

 

A més, disposem de tovalloles solidàries de La Marató, que podreu adquirir durant els propers dies a la recepció del Club. Al mateix temps, a partir del dia 13 de desembre trobareu una urna on hi podreu fer les vostres donacions solidàries.

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató.

 

 

21a COPA NADAL - II MEMORIAL ANTONI DURAN

26 de desembre de 2022

 

Neda amb nosaltres per sant Esteve i gaudeix d'una travessia tan singular com aquesta!

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center