Actualitat

Notícies

02-03-2018

Campionat de Catalunya Júnior de Natació Artística al CN Tàrraco

El proper 10 de març es celebrarà a les nostres instal·lacions el Campionat de Catalunya Júnior de Natació Artística. És la segona vegada que fem el Campionat de Catalunya al Club donat l'èxit de l'any passat. 

Ens visitaran clubs de tot Catalunya com el CN Calella, CN Minorisa, CN Sabadell, CN Mataró, CN Granollers i CN Kallipolis, essent un total de 50 participants. Tot i que no es tracta d'un dels campionats més massius, sí es distingeix per l'alt nivell de competició de les nedadores, doncs moltes d'elles estan entrenant als centres de tecnificació i d'altres amb la selecció nacional.

El CN Tàrraco participa amb un total de 10 nedadores, essent un dels Clubs amb més participació Júnior darrera del CN Granollers i del CN Kallipolis.

Participarem en solo tècnics, duo tècnic, equip tècnic, duo lliure i equip lliure, és a dir en totes les disciplines del Campionat. Per la responsable de natació artística al Tàrraco, Laura Amorós, "això és important ja que només els clubs amb ressò competeixen en totes les disciplines i el Tàrraco estem al mateix nivell en aquest sentit i, en canvi, tenim una trajectòria molt més curta".

La competició començarà a les 10.50h i fins a les 14.00h i, a la tarda, de 16.15h fins a les 18.00h. A continuació, es farà el lliurament de la premiació a les nedadores.

 

 

. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

VI Tàrraco Aigües Obertes

 


 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center