Actualitat

Notícies

02-03-2018

Campionat de Catalunya Júnior de Natació Artística al CN Tàrraco

El proper 10 de març es celebrarà a les nostres instal·lacions el Campionat de Catalunya Júnior de Natació Artística. És la segona vegada que fem el Campionat de Catalunya al Club donat l'èxit de l'any passat. 

Ens visitaran clubs de tot Catalunya com el CN Calella, CN Minorisa, CN Sabadell, CN Mataró, CN Granollers i CN Kallipolis, essent un total de 50 participants. Tot i que no es tracta d'un dels campionats més massius, sí es distingeix per l'alt nivell de competició de les nedadores, doncs moltes d'elles estan entrenant als centres de tecnificació i d'altres amb la selecció nacional.

El CN Tàrraco participa amb un total de 10 nedadores, essent un dels Clubs amb més participació Júnior darrera del CN Granollers i del CN Kallipolis.

Participarem en solo tècnics, duo tècnic, equip tècnic, duo lliure i equip lliure, és a dir en totes les disciplines del Campionat. Per la responsable de natació artística al Tàrraco, Laura Amorós, "això és important ja que només els clubs amb ressò competeixen en totes les disciplines i el Tàrraco estem al mateix nivell en aquest sentit i, en canvi, tenim una trajectòria molt més curta".

La competició començarà a les 10.50h i fins a les 14.00h i, a la tarda, de 16.15h fins a les 18.00h. A continuació, es farà el lliurament de la premiació a les nedadores.

 

 

. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató!

Desembre 2022

 

Els propers 13 i 29 de desembre, participa a les activitats solidàries que hem organitzat des del Club Natació Tàrraco.

El dimarts 13 de desembre, vine a la ZUMBA SOLIDÀRIA: tant si participes sempre a les nostres classes com si no, vine i gaudeix ballant amb nosaltres d'aquesta classe tan especial.

El dijous 29 de desembre, tens una altra cita solidària amb nosaltres: les X DE 100 SOLIDÀRIES. Vine a la piscina, i neda tantes de sèries de 100 com vulguis! Marca't un repte, i a nedar!

 

A més, disposem de tovalloles solidàries de La Marató, que podreu adquirir durant els propers dies a la recepció del Club. Al mateix temps, a partir del dia 13 de desembre trobareu una urna on hi podreu fer les vostres donacions solidàries.

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató.

 

 

21a COPA NADAL - II MEMORIAL ANTONI DURAN

26 de desembre de 2022

 

Neda amb nosaltres per sant Esteve i gaudeix d'una travessia tan singular com aquesta!

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center