Actualitat

Notícies

19-02-2018

Medalles d'Or de Carles Coll I Ferran Siré al Campionat d'Espanya per CCAA

El passat cap de setmana es va celebrar el VI Campionat d'Espanya per comunitats autonòmiques a la piscina Parque del Oeste d'Oviedo. El CN Tàrraco ha estat representat a Catalunya per Carles Coll i Ferran Siré.
Ferran Siré va guanyar la Medalla d'Or als 200m papallona amb un temps de 02.03.82, molt a prop de la seva millor mmp 02.03.65.

Carles Coll ha fet una millor marca personal als 200m braça, 2.22.28 rebaixant més d' 1 segon la seva anterior marca (2.23.59) i guanyant la medalla d'Or com a primer classificat. Als 50m lliures Carles va assolir la 4 plaça de la classificació amb un temps de 24,87. Als 100 lliures Coll va guanyar la medalla de Bronze amb un temps de 53.78. També va participar als 4x100 lliures guanyant la medalla d'Or amb la resta de rellevistes catalans.

Cal destacar que aquest Campionat de Espanya s'ha nedat per categories, en aquest cas Júnior amb nois nascuts als anys 2000 i 2001 i, cal destacar, que Ferran i Carles són de l'edat petita (2001) i que aquest fet afegeix un plus als resultats dels nostres nedadors.

Pel que fa la classificació final per comunitats cal dir que Catalunya ha guanyat a les categories: Infantil femeni i Júnior, tan masculines com femenines. 

Més info i resultats:
http://www.rfen.es/publicacion/campeonatos/main.asp?c=2018XX100002&s=2018&fed=rfen100

 

. CNTàrraco

. CNTàrraco

. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató!

Desembre 2022

 

Els propers 13 i 29 de desembre, participa a les activitats solidàries que hem organitzat des del Club Natació Tàrraco.

El dimarts 13 de desembre, vine a la ZUMBA SOLIDÀRIA: tant si participes sempre a les nostres classes com si no, vine i gaudeix ballant amb nosaltres d'aquesta classe tan especial.

El dijous 29 de desembre, tens una altra cita solidària amb nosaltres: les X DE 100 SOLIDÀRIES. Vine a la piscina, i neda tantes de sèries de 100 com vulguis! Marca't un repte, i a nedar!

 

A més, disposem de tovalloles solidàries de La Marató, que podreu adquirir durant els propers dies a la recepció del Club. Al mateix temps, a partir del dia 13 de desembre trobareu una urna on hi podreu fer les vostres donacions solidàries.

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató.

 

 

21a COPA NADAL - II MEMORIAL ANTONI DURAN

26 de desembre de 2022

 

Neda amb nosaltres per sant Esteve i gaudeix d'una travessia tan singular com aquesta!

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center