Actualitat

Notícies

07-02-2018

Ferran Siré al CAR de Sierra Nevada amb la Selecció Espanyola

Des del passat diumenge 28 fins el proper 16 de Febrer el nostre nedador Ferran Siré està concentrat amb la selecció espanyola i ara mateix entrenant en el CAR de Sierra Nevada (Granada) amb el grup de seguiment de la RFEN Tokio 2020. Per aquest motiu no va poder participar, a les proves individuals al Campionat de Catalunya Júnior d'hivern tal i com ell l'hagués agradat per a col·laborar amb la resta dels seus companys. Només va poder participar al 4x100 lliures el divendres al matí.

Aquesta és la tercera etapa de preparació del nostre nedador i te com a objectius la millora de la capacitat aeròbica mitjançant la manca d'oxigen produïda per la estància i entrenament d'alt rendiment a 2320 metres d'alçada sobre el nivell del mar. L'entrenament d'altura es basa en entrenar en estat d'hipòxia (manca d'oxigen) i així desenvolupar una reserva de resistència. A 2,500 metres entra al cos un 27% menys d'oxigen en respirar. Si el cos no té oxigen durant un període de temps, s'acostuma a això. La respiració ràpida millora en eficàcia - estimulada pel propi subministrament del cos de l'hormona Eritropoyetina (EPO) en forma de glòbuls sanguinis, augmentant la capacitat de conduir oxigen a la sang i produir energia per la via aeròbica, degradant nutrients amb la presència d'oxigen que és la forma més òptima de produir energia per a la contracció muscular. També es millora la capacitat vascular per a conduir oxigen a les fibres musculars. Parlem d'eficiència aeròbica

Seran 3 setmanes de dur entrenament en unes condicions adverses i que serviran de preparació per a la tolerància a l'entrenament exigents en dificultats límits i per a propers esdeveniments competitius com el Campionat d'Espanya per Comunitats Autonòmiques, 17 i 18 de Febrer a Oviedo, i el Campionat d'Espanya Júnior que es celebrarà el proper mes d'Abril a Màlaga on estan posades totes les expectatives d'aquest macrocicle d'hivern.

Molta força Ferran i cap endavant!

 

. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató!

Desembre 2022

 

Els propers 13 i 29 de desembre, participa a les activitats solidàries que hem organitzat des del Club Natació Tàrraco.

El dimarts 13 de desembre, vine a la ZUMBA SOLIDÀRIA: tant si participes sempre a les nostres classes com si no, vine i gaudeix ballant amb nosaltres d'aquesta classe tan especial.

El dijous 29 de desembre, tens una altra cita solidària amb nosaltres: les X DE 100 SOLIDÀRIES. Vine a la piscina, i neda tantes de sèries de 100 com vulguis! Marca't un repte, i a nedar!

 

A més, disposem de tovalloles solidàries de La Marató, que podreu adquirir durant els propers dies a la recepció del Club. Al mateix temps, a partir del dia 13 de desembre trobareu una urna on hi podreu fer les vostres donacions solidàries.

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató.

 

 

21a COPA NADAL - II MEMORIAL ANTONI DURAN

26 de desembre de 2022

 

Neda amb nosaltres per sant Esteve i gaudeix d'una travessia tan singular com aquesta!

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center