Actualitat

Notícies

28-01-2018

Campionat de Catalunya Júnior/Absolut a CN Terrassa

Després de tres jornades molt intenses de competició els nostres nedadors han assolit 14 millors marques personals, 2 medalles d'Or per part de Carles Coll en els 200 Estils i els 100 lliures, 2 medalles de Plata, per part de Miquel Ángel Lara als 100 lliures i Carles Coll als 400 estils, i 1 medalla de bronze per part d'Anna Claver als 50 braça.

També han assolit plaça de finalista Lavinia Petrut als 50 i 100 braça; Anna Claver als 100 braça; Anna Astasio als 50 lliures; Marc Martos als 100 papallona; Nikolai Suárez als 50 esquena; Julia Heredia als 50 lliures i Miquel Ángel Lara als 100 lliures. També hi han participat Sergio Bessa, Roger Caparrós, Alba González, Adrià Prades, Marta Romero, Marta Ros, Alex Ruiz, Pol San Gregorio i Ferran Siré. Als relleus 4 x 200 lliures masculins Junior hem quedat 7ens. i el femení 9enes.

Destaquem la gran participació de nedadors/es del nostre Club essent un dels clubs catalans amb major nombre de nedadors/es participants en aquest esdeveniment competitiu amb un total de 21 nedadors, 11 nois i 10 noies i gairebé 100 curses repartides entre proves individuals i de relleus. Pel que fa als temps de la pròpia competició s'han assolit un 30,3% de mmp, millors marques personals, que en aquestes categories i a l'alçada de la temporada que estem és una dada important.

Carles Coll, Miquel Àngel Lara, Anna Claver i el relleu 4x100 lliures han pujat al podi amb medalles d'or, plata i bronze respectivamet. Hem assolit el lloc de finalista en 13 ocasions i els relleus, tant masculí com femení sempre han estat entre els 10 millors.

Però el millor de tot ha estat que el CN Tàrraco, tot i la baixa sensible del nostre nedador Ferran Siré, ha quedat en un històric 6è lloc de la classificació conjunta d'aquest Campionat Júnior de 63 clubs que hi han participat.
Des de l'equip tècnic de CN Tàrraco, Monti, Omar, Sílvia i Ignacio volem donar les gràcies als nostres esportistes pel seu gran esforç diari als entrenaments, el seu rendiment competitiu i l'excel·lent comportament en aquests dies de Campionat. També al suport dels seus pares i familiars.

Campionat Júnior: Anna Astasio, Roger Caparrós, Anna Claver, Carles Coll, Alba Gonzalez, Julia Heredia, Miki Lara, Marc Martos, Kayley Pacareu, Lavínia Petrut, Adrià Prades, Marta Romero, Marta Ros, Alex Ruiz, Pol San Gregorio, Ferran Siré, i Nikolai Suarez.

Sergio Bessa, Àlex Brull, Adrià Cabello, Abril Rius i Marta Tarricone han participat al Campionat Absolut.
Més Info a aquest enllaç

 

campionat CAT 3. CNTàrraco

campionat CAT 3. CNTàrraco

campionat CAT 3. CNTàrraco

. CNTàrraco

. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató!

Desembre 2022

 

Els propers 13 i 29 de desembre, participa a les activitats solidàries que hem organitzat des del Club Natació Tàrraco.

El dimarts 13 de desembre, vine a la ZUMBA SOLIDÀRIA: tant si participes sempre a les nostres classes com si no, vine i gaudeix ballant amb nosaltres d'aquesta classe tan especial.

El dijous 29 de desembre, tens una altra cita solidària amb nosaltres: les X DE 100 SOLIDÀRIES. Vine a la piscina, i neda tantes de sèries de 100 com vulguis! Marca't un repte, i a nedar!

 

A més, disposem de tovalloles solidàries de La Marató, que podreu adquirir durant els propers dies a la recepció del Club. Al mateix temps, a partir del dia 13 de desembre trobareu una urna on hi podreu fer les vostres donacions solidàries.

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató.

 

 

21a COPA NADAL - II MEMORIAL ANTONI DURAN

26 de desembre de 2022

 

Neda amb nosaltres per sant Esteve i gaudeix d'una travessia tan singular com aquesta!

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center