Actualitat

Notícies

21-01-2018

Èxit del I OPEN Màster CN Tàrraco

Ahir es va celebrar el I OPEN Màster CN Tàrraco, que va reunir a les nostres instal·lacions 130 nedadors de diferents Clubs de Catalunya: C.N. TERRASSA, C.N. SABADELL, C.N. SANT ANDREU, C.N. ATLETIC-BARCELONETA, G.E.I.E.G. de Girona, C.N. L'HOSPITALET; C.N. SANT ADRIA, C.N. VILAFRANCA, C.N. LLEIDA, C.N. VILANOVA... entre altres, i de la demarcació, hi van participar el CN REUS PLOMS, CAMBRILS C.N. i el C.N.SALOU. Aquesta competició està inclosa en el calendari de natació màster de la Federació Catalana de Natació per la temporada 2017-18 i és la 5ena. Etapa de les 12 organitzades per la Federació i forma part del Circuit Català de Trofeus de Natació Màsters - V Trofeu Federació.

El CN Tàrraco en categoria masculina i femenina va entrar entre les primeres cinc millors marques. En la categoria masculina les millors puntuacions generals van ser: Sergio Aznar Marín de SwimFastSalt, amb 50m Braça (31.01); Jordi Romeu Vendrell del CN Vilafranca amb 1500m lliures (17:31:02); Joaquín Romacho Vargas, del CN Vilanova amb 1500 lliures (18:31:46); Raúl Gomez Garcés del CN Tàrraco amb 1500 lliures (18:44:62) i Raúl Colorado Sánchez amb 400m estils ind. (4:59:81), del CN Vilanova.
Les cinc millors marques en categoria femenina van ser: Sonia Arroyo Garcia de CN Hospitalet, 1500m lliures (18:34:02); Loli Balbuena Esparza de CN Sabadell amb 50m braça (40:95); Sylvia Fontana Solà, del CN Tàrraco amb 100 esquena (1:20:84); Alba de la Rocha Castrillo del C.N. Prat, amb 50 lliures (29:30) i Aurèlia Teixidor Legoux amb 1500m lliures (21:43:30) del GEIEG Girona.

Les cinc millors puntuacions generals de la competició en categoria absoluta masculí i femení van rebre diferents premis dels col·laboradors i patrocinadors de l'Open: Hotel Sant Jordi, La Caleta, Racó de l'Abat, Provisions, Austral i Vermut Miró. El lliurament de premis va anar a càrrec del President del Club, Sr. Josep M.Claver, i el representant de la FCN a Tarragona, Sr. Joan Marsillach.

Destaquem que, durant la competició es van fer dos rècords d'Espanya: Joan Cercós Moya de l'Atlètic-Barceloneta, rècord en 50 braça any 1932 i Sonia Arroyo García del CN Hospitalet, rècord en els 1500m, del 1993.

Ha estat la primera vegada que el CN Tàrraco organitza una competició en categoria Màster, majors de 25 anys, també es tracta de l´únic Open organitzat per un club de la demarcació tarragonina. Del Tàrraco hi van participar 27 nedadors/es de la secció de Màsters, que la conformen actualment 40 esportistes.

Abans dels relleus finals, la secció de Màster de Natació Artística del CN Tàrraco va fer una exhibició per a tots els participants i assistents.

Els nedadors van començar a arribar a les 14.30h per entrenar i a les 16.00h va iniciar-se la competició. A les 18.45h es va finalitzar i a les 19.20h es va celebrar el lliurament de premis i un aperitiu per als participants amb vermut Miró. Mútua General de Catalunya, patrocinadora de l'esdeveniment, va sortejar dos smartbox, regals d'experiències, entre tots els particpants. Per a tots els participants hi va haver un welcome pack de Mútua General de Catalunya, Viascass i Coca Cola. La marca Speedo també hi va ser present amb un estand al hall del Club amb els seus productes.

 

 

 

 

 

I OPEN MÀSTER CN TARRACO. CNTàrraco

I OPEN MÀSTER CN TARRACO. CNTàrraco

I OPEN MÀSTER CN TARRACO. CNTàrraco

I OPEN MÀSTER CN TARRACO. CNTàrraco

I OPEN MÀSTER CN TARRACO. CNTàrraco

I OPEN MÀSTER CN TARRACO. CNTàrraco

I OPEN MÀSTER CN TARRACO. CNTàrraco

I OPEN MÀSTER CN TARRACO. CNTàrraco

I OPEN MÀSTER CN TARRACO. CNTàrraco

I OPEN MÀSTER CN TARRACO. CNTàrraco

I OPEN MÀSTER CN TARRACO. CNTàrraco

I OPEN MÀSTER CN TARRACO. CNTàrraco

I OPEN MÀSTER CN TARRACO. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató!

Desembre 2022

 

Els propers 13 i 29 de desembre, participa a les activitats solidàries que hem organitzat des del Club Natació Tàrraco.

El dimarts 13 de desembre, vine a la ZUMBA SOLIDÀRIA: tant si participes sempre a les nostres classes com si no, vine i gaudeix ballant amb nosaltres d'aquesta classe tan especial.

El dijous 29 de desembre, tens una altra cita solidària amb nosaltres: les X DE 100 SOLIDÀRIES. Vine a la piscina, i neda tantes de sèries de 100 com vulguis! Marca't un repte, i a nedar!

 

A més, disposem de tovalloles solidàries de La Marató, que podreu adquirir durant els propers dies a la recepció del Club. Al mateix temps, a partir del dia 13 de desembre trobareu una urna on hi podreu fer les vostres donacions solidàries.

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató.

 

 

21a COPA NADAL - II MEMORIAL ANTONI DURAN

26 de desembre de 2022

 

Neda amb nosaltres per sant Esteve i gaudeix d'una travessia tan singular com aquesta!

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center