Actualitat

Notícies

27-11-2017

Èxits al LXI Campionat d'Espanya Absolut d'Hivern

La secció de Natació del CN Tàrraco va destacar aquesta cap de setmana pels resultats obtinguts a nivell competitiu. Al CN Barcelona es va celebrar el LXI Campionat d'Espanya de Natació en piscina de 25m i els nostres nedadors Carles Coll, Miquel Àngel Lara i Ferran Siré hi van participar en diferents proves.

El divendres 24, va competir Miquel Àngel Lara que va nedar els 50 metres papallona i va fer millor marca personal amb un temps de 25.68.

Carles Coll va aconseguir dissabte al matí, als 100 lliures, un temps de 52.12 i va assolir millor marca personal i rècord social 16 anys i absolut.
Amb la seva bona actuació a les eliminatòries matinals a la prova de 100 braça, va poder participar, per primera vegada a la seva carrera esportiva, a la Final B de la tarda. En aquesta final B, i va aconseguir una nova Millor Marca Catalana de 16 anys 100 braça i rècord social Absolut amb un temps de 1.03.37. L' anterior millor marca catalana era de 01.03.82 de Fernando Morillas del CN Granollers feta el 18.11.2008. Carles va rebaixar el temps de les eliminatòries matinals, 01.04.00, i va quedar 3er de la final i assolí la 11a posició de la prova. Tot això, nedant amb una fisura en una costella.
Coll també va participar en el Campionat d'Espanya de Natació, a la prova 200m estils ind. assolint un temps de 02.07.08 i quedant en una 19ena posició final.

Ferran Siré va participar a la prova 200 metres papallona i va ha quedat en 7ena posició a la Final A 200 papallona masculí fent una millor marca personal amb un temps de 02.01.80. Ferran ha estat el nedador més jove de la Final Absolut amb 16 anys i feia 4 anys que un nedador del CN Tàrraco no disputava una Final A en un Campionat Espanya Absolut.

 

. CNTàrraco

. CNTàrraco

. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató!

Desembre 2022

 

Els propers 13 i 29 de desembre, participa a les activitats solidàries que hem organitzat des del Club Natació Tàrraco.

El dimarts 13 de desembre, vine a la ZUMBA SOLIDÀRIA: tant si participes sempre a les nostres classes com si no, vine i gaudeix ballant amb nosaltres d'aquesta classe tan especial.

El dijous 29 de desembre, tens una altra cita solidària amb nosaltres: les X DE 100 SOLIDÀRIES. Vine a la piscina, i neda tantes de sèries de 100 com vulguis! Marca't un repte, i a nedar!

 

A més, disposem de tovalloles solidàries de La Marató, que podreu adquirir durant els propers dies a la recepció del Club. Al mateix temps, a partir del dia 13 de desembre trobareu una urna on hi podreu fer les vostres donacions solidàries.

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató.

 

 

21a COPA NADAL - II MEMORIAL ANTONI DURAN

26 de desembre de 2022

 

Neda amb nosaltres per sant Esteve i gaudeix d'una travessia tan singular com aquesta!

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center