Actualitat

Notícies

17-09-2017

Gran festa de les 24 hores de natació!

Ahir dissabte a les 19.00h es va cloure la XXXI edició de les 24 hores de natació del Club de la mà de l'Alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i del nostre President, Josep M. Claver. L'Alcalde, que va venir acompanyat de la Consellera de Relacions Ciutadanes Elvira Ferrando, va poder comprovar com el Club segueix creixent en esportistes de les diferents seccions.

Durant les 24 hores s'han celebrat amb èxit les diferents activitats programades, tret del Trofeu Tennis Taula que, degut a les inclemències metereològiques, no va ser possible. Més de 100 persones van participar a la fideuà popular i quasi un centenar també al dinar de sardinada i graellada d'ahir al migdia.
Així, al voltant dels 300 nedadors que van participar als relleus de natació, es van dur a terme activitats de fitness com zumba, aquasalsa, pilates; també diferents partits de waterpolo, desfilada de moda infantil, concert de música en directe, vermut aquàtic, exposició de banyadors de sincronitzada, festa aquàtica infantil, ski surf, concurs de postres i molt més...

La inauguració de le 24 hores, a les 19.00h del divendres 15, va ser a càrrec de la Consellera d'Esports, Mª Elisa Vedrina i del President del Consell Esportiu del Tarragonès, Raül Font.
Cal destacar enguany l'enorme col·laboració que s'ha obtingut de les empreses proveïdores i amigues del Tàrraco que fan possible any rere any la celebració de la Diada del Club.

. CNTàrraco

24 hores natacio. CNTàrraco

. CNTàrraco

. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató!

Desembre 2022

 

Els propers 13 i 29 de desembre, participa a les activitats solidàries que hem organitzat des del Club Natació Tàrraco.

El dimarts 13 de desembre, vine a la ZUMBA SOLIDÀRIA: tant si participes sempre a les nostres classes com si no, vine i gaudeix ballant amb nosaltres d'aquesta classe tan especial.

El dijous 29 de desembre, tens una altra cita solidària amb nosaltres: les X DE 100 SOLIDÀRIES. Vine a la piscina, i neda tantes de sèries de 100 com vulguis! Marca't un repte, i a nedar!

 

A més, disposem de tovalloles solidàries de La Marató, que podreu adquirir durant els propers dies a la recepció del Club. Al mateix temps, a partir del dia 13 de desembre trobareu una urna on hi podreu fer les vostres donacions solidàries.

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató.

 

 

21a COPA NADAL - II MEMORIAL ANTONI DURAN

26 de desembre de 2022

 

Neda amb nosaltres per sant Esteve i gaudeix d'una travessia tan singular com aquesta!

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center