Actualitat

Notícies

25-09-2017

La nedadora del Tàrraco Sabina Martínez, guanyadora a la 91ena. Travessia Nedant el Port de Tarragona

Ahir, diumenge 24 de setembre, es va celebrar la 91a edició de la Travessia Nedant el Port de Tarragona on el Club Natació Tàrraco va participar amb 44 nedadors inscrits sent l'entitat esportiva que va aportar més participants.

El CN Tàrraco va mostrar el seu potencial pujant 12 vegades al podi. Així, a la travessia gran de 2 km, la nedadora del CN Tàrraco, Sabina Martínez es va proclamar guanyadora de la classificació general amb un magnífic temps de 22.32.95.

A les diferents categories, Pau Sumoy va quedar primer classificat de la categoria infantil, Alba González i Júlia Heredia primera i tercera de la categoria Junior, Adrià Prades tercer absolut masculí i Flor Rocha i Sandra Yurami segona i tercera a la categoria absoluta femenina. A les categories màsters Claustre Duran i Rosa Ayxendri van aconseguir la primera i segona posició de la categoria C femenina i Albert Bové va quedar tercer de la categoria B masculina. Per la seva banda, a la travessia petita d'un kilòmetre de recorregut, cal destacar les terceres posicions a la categoria benjamí de Lucia Gonzalez i Lautaro Sparano.

El Reial Club Nàutic és l'entitat organitzadora d'aquesta travessia històrica que s'organitza des del any 1925 on el Club Natació Tàrraco és col·laborador juntament amb el Port de Tarragona, Marina Port Tàrraco i l'Ajuntament i Diputació de Tarragona.

Travessia del Port Tarragona. CNTàrraco

Travessia del Port Tarragona. CNTàrraco

. CNTàrraco

. CNTàrraco

. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató!

Desembre 2022

 

Els propers 13 i 29 de desembre, participa a les activitats solidàries que hem organitzat des del Club Natació Tàrraco.

El dimarts 13 de desembre, vine a la ZUMBA SOLIDÀRIA: tant si participes sempre a les nostres classes com si no, vine i gaudeix ballant amb nosaltres d'aquesta classe tan especial.

El dijous 29 de desembre, tens una altra cita solidària amb nosaltres: les X DE 100 SOLIDÀRIES. Vine a la piscina, i neda tantes de sèries de 100 com vulguis! Marca't un repte, i a nedar!

 

A més, disposem de tovalloles solidàries de La Marató, que podreu adquirir durant els propers dies a la recepció del Club. Al mateix temps, a partir del dia 13 de desembre trobareu una urna on hi podreu fer les vostres donacions solidàries.

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató.

 

 

21a COPA NADAL - II MEMORIAL ANTONI DURAN

26 de desembre de 2022

 

Neda amb nosaltres per sant Esteve i gaudeix d'una travessia tan singular com aquesta!

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center