Actualitat

Notícies

28-07-2017

Ferran Siré nedarà la final dels 200m papallona al FOJE

El nedador reusenc del CN Tàrraco, Ferran Siré nedarà la final dels 200m papallona del Festival Olímpic de la Joventut Europea (FOJE) que s'està celebrant a la ciutat hongaresa de Gÿor aquesta tarda a les 17.25h. Després d'assolir el 7è millor temps de les eliminatòries, Ferran ha millorat en quasi un segon la seva millor marca personal 2.03.99, essent l'anterior de 02.04.91. Aquesta final la podreu seguir in streaming des del següent enllaç:

http://gyor2017.hu/connectmedia/live/channel/EYOF-5

A més , a la jornada del matí, Carles Coll i Ferran Ssiré han quedat en 11a posició del 4 x 100m lliures masculí amb la resta de l'equip espanyol.

Pel que fa la jornada de ahir, Siré als 400 estils, va millorar la seva mmp, 04.37.83 assolint el 13è lloc de la classificació general, essent la seva marca anterior 04.40.00.

Carles Coll va nedar els 100 lliures amb un temps de 53.67 assolint la 37a posició de la classifcació general d'aquesta prova. També va nedar el 4 x 100m relleus mixtes (2nois-2noies) assolint la 11 posició amb la resta de l'equip espanyol.

 

. CNTàrraco

. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

VI Tàrraco Aigües Obertes

 


 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center