Actualitat

Notícies

28-07-2017

Ferran Siré nedarà la final dels 200m papallona al FOJE

El nedador reusenc del CN Tàrraco, Ferran Siré nedarà la final dels 200m papallona del Festival Olímpic de la Joventut Europea (FOJE) que s'està celebrant a la ciutat hongaresa de Gÿor aquesta tarda a les 17.25h. Després d'assolir el 7è millor temps de les eliminatòries, Ferran ha millorat en quasi un segon la seva millor marca personal 2.03.99, essent l'anterior de 02.04.91. Aquesta final la podreu seguir in streaming des del següent enllaç:

http://gyor2017.hu/connectmedia/live/channel/EYOF-5

A més , a la jornada del matí, Carles Coll i Ferran Ssiré han quedat en 11a posició del 4 x 100m lliures masculí amb la resta de l'equip espanyol.

Pel que fa la jornada de ahir, Siré als 400 estils, va millorar la seva mmp, 04.37.83 assolint el 13è lloc de la classificació general, essent la seva marca anterior 04.40.00.

Carles Coll va nedar els 100 lliures amb un temps de 53.67 assolint la 37a posició de la classifcació general d'aquesta prova. També va nedar el 4 x 100m relleus mixtes (2nois-2noies) assolint la 11 posició amb la resta de l'equip espanyol.

 

. CNTàrraco

. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató!

Desembre 2022

 

Els propers 13 i 29 de desembre, participa a les activitats solidàries que hem organitzat des del Club Natació Tàrraco.

El dimarts 13 de desembre, vine a la ZUMBA SOLIDÀRIA: tant si participes sempre a les nostres classes com si no, vine i gaudeix ballant amb nosaltres d'aquesta classe tan especial.

El dijous 29 de desembre, tens una altra cita solidària amb nosaltres: les X DE 100 SOLIDÀRIES. Vine a la piscina, i neda tantes de sèries de 100 com vulguis! Marca't un repte, i a nedar!

 

A més, disposem de tovalloles solidàries de La Marató, que podreu adquirir durant els propers dies a la recepció del Club. Al mateix temps, a partir del dia 13 de desembre trobareu una urna on hi podreu fer les vostres donacions solidàries.

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató.

 

 

21a COPA NADAL - II MEMORIAL ANTONI DURAN

26 de desembre de 2022

 

Neda amb nosaltres per sant Esteve i gaudeix d'una travessia tan singular com aquesta!

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center