Actualitat

Notícies

25-07-2017

Stage Pretemporada 2017-2018

A punt d'acabar la temporada esportiva, nosaltres ja pensem en la propera! Ja tenim a punt el proper stage de pre-temporada per tots els nostres esportistes del Club.

Del divendres 1 de setembre al 3 de setembre de 2017, tots els esportistes de la secció de natació farem un stage de pretemporada a la Platja Llarga de Tarragona amb la col·laboració del Club de Vela Platja Llarga.

Durant l'stage es realitzaran diferents activitats tals com: entrenaments específics i inespecífics, dinàmiques de grup, tallers multidisciplinaris educatius, excursions, activitats aquàtiques, activitats lúdiques i la III Tàrraco Aigües Obertes.

Les activitats es desenvoluparan al Club de Vela Platja Llarga i als voltants de la Platja Llarga. A partir dels nascuts/des el 2009 (8 anys). El preu per esportista és de 49,90 € (<2004) i 54,90 € (> o =2004) que podeu pagar al següent enllaç: https://cn-tarraco.myshopify.com o a l'oficina del Club fins el divendres dia 25 d'agost de 2017 a les 20.00 h, però us recomanem de fer-ho el més aviat possible ja que les places són limitades.

Us hi esperem a tots!

 

Pdf > Informació i inscripció a l'Stage

. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

VI Tàrraco Aigües Obertes

 


 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center