Actualitat

Notícies

11-07-2017

16 Medalles al Campionat de Catalunya Infantil de Natació

11 nedadors del CN Tàrraco van participar aquest cap de setmana al Campionat de Catalunya d'Estiu Infantil de Natació celebrat a Lleida, en total el Club ha obtingut 15 medalles: 8 d'Or, 4 Plata i 4 de Bronze.

Adrià Cabello ha aconseguit la medalla de plata als 50m braça fent la seva millor marca personal.
Carles Coll ha aconseguit quatre medalles d'Or als 50 i 100 lliures i 100 i 200 braça. Ha aconseguit la medalla de Plata als 200 estils i de Bronze als 50 braça i 100 esquena. Als 50 esquena, Coll va quedar 7è i als 50 papallona, 6è. També ha quedat 4rt. en la classificació per punts Taula F.I.N.A. en la prova de 100m. lliures.
Julia Heredia ha aconseguit la seva primera medalla al Campionat de Catalunya, guanyant la medalla de Bronze en la prova dels 50 lliures i fent la seva millora marca personal.
Ferran Siré ha guanyat quatre medalles d'Or als 100 i 200 papallona i als 200 i 400 estils. Siré va aconseguir medalla de Plata als 200 lliures i els 1500 lliures. A més, ha quedat 2n. de la classificació general masculina per punts Taula F.I.N.A. en la prova de 1500m.


Dos medalles pel relleu masculí
L'equip masculí del Tàrraco, format per per Àlex Brull, Carles Coll, Ferran Siré i Pol Sangregorio, va participar en tres relleus i va aconseguir l'Or en 4x100 estils, la medalla de bronze en el 4x100 lliures i el 4rt lloc en 4x200.

Relleu femení
L'equip femení, format per Julia Heredia, Anna Claver, Marta Ros, Alba González i Anna Astasio, va participar en els tres relleus i en tots ells ha obtingut la tretzena posició.

Finalistes
Els nostres nedadors van ser finalistes també: Alex Brull, 8è als 200m esquena; Juan González, 4rt 100m braça; Anna Claver, 5ena als 100m braça i 6ena als 50m braça; Carles Coll, 8è als 50m esquena i 7è als 50m papallona.

El Club Natació Tàrraco ha assolit en aquest Campionat Catalunya d'estiu la 6ena posició de 63 Clubs; la 4rta. posició en la classificació masculina general i la 13a. en la classificació femenina.

L'equip tècnic del CN Tàrraco destaca els bons resultats d'aquest Campionat que "són fruït del treball i constància de tota la temporada".

 

. CNTàrraco

. CNTàrraco

. CNTàrraco

. CNTàrraco

. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató!

Desembre 2022

 

Els propers 13 i 29 de desembre, participa a les activitats solidàries que hem organitzat des del Club Natació Tàrraco.

El dimarts 13 de desembre, vine a la ZUMBA SOLIDÀRIA: tant si participes sempre a les nostres classes com si no, vine i gaudeix ballant amb nosaltres d'aquesta classe tan especial.

El dijous 29 de desembre, tens una altra cita solidària amb nosaltres: les X DE 100 SOLIDÀRIES. Vine a la piscina, i neda tantes de sèries de 100 com vulguis! Marca't un repte, i a nedar!

 

A més, disposem de tovalloles solidàries de La Marató, que podreu adquirir durant els propers dies a la recepció del Club. Al mateix temps, a partir del dia 13 de desembre trobareu una urna on hi podreu fer les vostres donacions solidàries.

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató.

 

 

21a COPA NADAL - II MEMORIAL ANTONI DURAN

26 de desembre de 2022

 

Neda amb nosaltres per sant Esteve i gaudeix d'una travessia tan singular com aquesta!

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center