Actualitat

Notícies

04-07-2017

Medalla de Bronze als Relleus femenins del Tàrraco al Campionat Catalunya d'Estiu Aleví

L'equip femení aleví del Club Natació Tàrraco, format per Kayley Pacareu, Marta Tarricone, Paula Francés i Abril Rius, han aconseguit pujar al podi aquest darrer cap de semana al Campionat Català d'Estiu Aleví de Natació i s'han penjat dues medalles de bronze als relleus 4x100m lliures (4.22.91) i 4x100m estils (4.54.67).

En aquest Campionat, celebrat al CN Reus Ploms, les nedadores del Tàrraco, en proves individuals també han pujat al podi: Marta Tarricone en 100m (1.18.88) i 200m braça (2.53.50) ha aconseguit en les dues proves la 2a posició i les medalles de plata. Abril Rius, en la prova de 800m lliures (9.41.20) també ha aconseguit pujar al 2n esglaó del podi per penjar-se la plata.

Altres resultats destacats han estat els diplomes aconseguits per l'Abril Rius en 400m lliures (4a posició) i en 200m lliures (6a posició) i, Pau Sumoy, ha obtingut la 4a posició en 200m braça i la 7a posició en 100m braça. Destacaquem també el 8è lloc aconseguit per l'equip del relleu 8x50m lliures mixt.

Altres nedadors que han participat en el Campionat i que han ajudat a aconseguir bon resultats pel Club han estat a part dels anteriorment nombrats, en proves individuals, Nerea Sánchez, i en els relleus, Jordi Manel Baz, Aleix Roman i Pol Duch.

Uns èxits que esperen progressió per part de l'equip tècnic en els propers campionats d'Espanya Alevins que es celebraran a les piscines Picornell de Barcelona a meitats de Juliol.

 

Bronze relleus femenins. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

VI Tàrraco Aigües Obertes

 


 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center