Actualitat

Notícies

15-05-2017

Jornada d’èxits pel CN Tàrraco en el V Campionat Provincial de Natació

El passat dissabte 13 de maig, es va disputar el V Campionat Provincial a la piscina del CN Tàrraco en una jornada amb dues sessions:

Al matí van participar els nedadors en categoria Benjamí i Aleví. El nostre Club va assolir el lloc 1er de la classificació general conjunta de les dues categories i ha demostrat que s'està treballant de forma òptima.

El CN Tàrraco va guanyar 12 medalles d'or, 5 medalles de plata i 3 bronzes. També va guanyar el 8 x 50 relleus mixt en una final molt emocionant. En general, cal destacar l'excel·lent compromís dels nostres nedadors que van fer moltes MMP (millors marques personals) i, fins i tot, mínimes pels campionats d'Espanya.

A la tarda van participar els nedadors en categoria Infantil i Júnior + Absolut. El Tàrraco va assolir el lloc 1er. de la classificació general conjunta de les dues categories per cinquè any consecutiu amb una diferència prou significativa amb la resta de clubs de la demarcació.

Els nostres nedadors van guanyar 21 medalles d'Or, 15 de Plata i 3 de bronze. També van assolir moltes MMP i rècords socials i van guanyar els dos relleus de la tarda.

El mateix dissabte, es va fer el lliurament de recompenses pels millors temps en puntuació tabla F.I.N.A. per categoria competitiva i sexe. De les 10 copes lliurades, 6 van ser per a nedadors del CN Tàrraco.

Aquests són els resultats:
Categoria Benjamina:
- Femení: Lucía González (Club Natació Tàrraco) 100 lliures - 369 punts
- Masculí: Aitor San Pedro Garcia (Club Natació Salou) 50 lliures - 247 punts
Categoria Alevina:
- Femení: Kayley Pacareu Rijnsburguer (Club Natació Tàrraco) 100 lliures - 507 punts
- Masculí: Daniel Atienza Roldán (Club Natació Vendrell) 200 estils - 438 punts
Categoria Infantil:
- Femení: Julia Heredia Nevado (Club Natació Tàrraco) 50 lliures - 603 punts
- Masculí: Carles Coll Martí (Club Natació Tàrraco) 400 lliures - 679 punts
Categoria Junior:
- Femení: Beatriz Martínez Ruiz (Cambrils Club Natació) 50 lliures - 580 punts
- Masculí: Miquel Àngel Lara Bertran (Club Natació Tàrraco) 100 papallona - 599 punts
Categoria Absoluta:
- Femení: Judith Arenal Ruiz (Club Natació Salou) 100 lliures - 512 punts
- Masculí: Albert Filella Valiente (Club Natació Tàrraco) 50 lliures - 596 punts

Així doncs, el dissabte 13 vam gaudir d'una autèntica festa de la natació provincial on el nostre Club ha estat protagonista en totes les sessions i categories competitives, on han participat més de 370 nedadors de la demarcació i la piscina va estar plena de gom a gom d'espectadors. El nostre Club ha estat el Club amb més participants, quasi 90 nedadors.

Per Ignacio Reyes, entrenador del 1er equip del Tàrraco i en nom de tot l'equip tècnic de la secció, cal destacar "el gran compromís per part de tots ells que han volgut col·laborar en aquest èxit, doncs alguns nedadors han nedat amb lesions i altres han vingut des de fora del nostre país per a poder col·laborar. Així s'escriu la història d'un Club que cada vegada és més gran, gràcies a la participació desinteressada dels nostres col·laboradors i l'esforç diari dels nostres esportistes i el suport dels seus pares i familiars".

 

. CNTàrraco

. CNTàrraco

. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató!

Desembre 2022

 

Els propers 13 i 29 de desembre, participa a les activitats solidàries que hem organitzat des del Club Natació Tàrraco.

El dimarts 13 de desembre, vine a la ZUMBA SOLIDÀRIA: tant si participes sempre a les nostres classes com si no, vine i gaudeix ballant amb nosaltres d'aquesta classe tan especial.

El dijous 29 de desembre, tens una altra cita solidària amb nosaltres: les X DE 100 SOLIDÀRIES. Vine a la piscina, i neda tantes de sèries de 100 com vulguis! Marca't un repte, i a nedar!

 

A més, disposem de tovalloles solidàries de La Marató, que podreu adquirir durant els propers dies a la recepció del Club. Al mateix temps, a partir del dia 13 de desembre trobareu una urna on hi podreu fer les vostres donacions solidàries.

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató.

 

 

21a COPA NADAL - II MEMORIAL ANTONI DURAN

26 de desembre de 2022

 

Neda amb nosaltres per sant Esteve i gaudeix d'una travessia tan singular com aquesta!

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center