Actualitat

Notícies

15-05-2017

Obertes les inscripcions pel Casal d'Estiu!

Com cada any, gaudeix del Tàrraco a l'estiu!

Un any més, torna el Casal d'Estiu del Club Natació Tàrraco. Com sempre fem servir l'esport com a eina lúdica i educativa començaran el 26 de juny i s'allargaran, per setmanes, fins el 8 de setembre. 

El Casal està dedicat a tots els nens i nenes de 3 anys a 14 anys, que els agradi l'esport i les activitats aquàtiques i que tinguin ganes de conèixer nous amics i viure un estiu ple de diversió. Al Club són benvinguts tots aquells nens i nenes de qualsevol escola, socis o no, i que vulguin passar un estiu inoblidable amb nosaltres.

Al Casal s'oferiran activitats com expressió corporal, jocs populars, psicomotricitat, iniciació al waterpolo, activitats aquàtiques, zumba kids, arts marcials, manualitats, cuina... Els horaris són de 09h a 15.00h o a 17.00h amb dinar inclòs, o fins les 13.00h o les 14.00h sense dinar. També disposem del servei d'acollida de 08h a 08.45h.

Més info a estades@cntarraco.cat o a aquí

casal estiu. CNTàrraco

. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató!

Desembre 2022

 

Els propers 13 i 29 de desembre, participa a les activitats solidàries que hem organitzat des del Club Natació Tàrraco.

El dimarts 13 de desembre, vine a la ZUMBA SOLIDÀRIA: tant si participes sempre a les nostres classes com si no, vine i gaudeix ballant amb nosaltres d'aquesta classe tan especial.

El dijous 29 de desembre, tens una altra cita solidària amb nosaltres: les X DE 100 SOLIDÀRIES. Vine a la piscina, i neda tantes de sèries de 100 com vulguis! Marca't un repte, i a nedar!

 

A més, disposem de tovalloles solidàries de La Marató, que podreu adquirir durant els propers dies a la recepció del Club. Al mateix temps, a partir del dia 13 de desembre trobareu una urna on hi podreu fer les vostres donacions solidàries.

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató.

 

 

21a COPA NADAL - II MEMORIAL ANTONI DURAN

26 de desembre de 2022

 

Neda amb nosaltres per sant Esteve i gaudeix d'una travessia tan singular com aquesta!

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center