Actualitat

Notícies

01-05-2017

Èxit del Tàrraco a la Tuna Race Balfegó

La secció d'aigües obertes del CN Tàrraco va viure ahir una gran jornada de natació al mar amb la participació de 15 nedadors/es a l'espectacular travessia de 5km de la Tuna Race Balfegó. Una prova que surt des de les piscines de tonyines situades a alta mar i finalitza a la platja de l'Alguer a l'Ametlla de Mar.

El CN Tàrraco ha mostrat la seva força dins de la modalitat per equips que ha entrenat específicament les darreres setmanes on va assolir la primera posició amb la parella formada per Gemma Zapater i Toni Pérez-Portabella que va arribar a la meta amb un crono de 1 hora i 8 minuts seguits per una altre parella del club, la de Jordi Trapé pare i Jordi Trapé fill; i del trio format per Carles Vilanova, Carles Barberà i Àngel Palau acompanyats també per Susana Martínez que els va acompanyar en tot moment. Gemma Zapater va aconseguir, a més, amb el temps de la modalitat d'equips, la tercera posició de la classificació individual general femenina. Els altres nedadors que han finalitzat la prova són Albert Mascarell, Ricard Sanz, Sergi Rodríguez, Gabi Ferran i Gerard Gómez. Marc Sans, Sergio Cobo i el triatleta Jordi Gracía que va participar a la prova "doble corona" nedant dues proves seguides: la prova d'iniciació de 2,5 i la de 5km. Sandra Yurema va nedar la prova de 2'5 km.

 

 

 

Tuna Race Balfego. CNTàrraco

Tuna Race Balfego 2. CNTàrraco

Tuna Race Balfego 3. CNTàrraco

Tuna Race Balfego 4. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

24 Hores de Natació

13 i 14 de Setembre 2019

 

Participa a les 24 Hores del Club!! Entrada lliure i gratuïta

 

 

V Tàrraco Aigües Obertes

7 de setembre de 2019

 

Reserva't el dia! El proper 7 de setembre, t'esperem a les platges de Tarragona!

 

 

Cursa Tàrraco La Mina

Maig 2018

 

Arriba la 20ena edició d'aquesta reconeguda CX Cursa Tàrraco - La Mina que aplegarà centenars de participants. Apunta't i gaudeix del recorregut!

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Estudiar es fàcil

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center