Actualitat

Notícies

01-05-2017

Èxit del Tàrraco a la Tuna Race Balfegó

La secció d'aigües obertes del CN Tàrraco va viure ahir una gran jornada de natació al mar amb la participació de 15 nedadors/es a l'espectacular travessia de 5km de la Tuna Race Balfegó. Una prova que surt des de les piscines de tonyines situades a alta mar i finalitza a la platja de l'Alguer a l'Ametlla de Mar.

El CN Tàrraco ha mostrat la seva força dins de la modalitat per equips que ha entrenat específicament les darreres setmanes on va assolir la primera posició amb la parella formada per Gemma Zapater i Toni Pérez-Portabella que va arribar a la meta amb un crono de 1 hora i 8 minuts seguits per una altre parella del club, la de Jordi Trapé pare i Jordi Trapé fill; i del trio format per Carles Vilanova, Carles Barberà i Àngel Palau acompanyats també per Susana Martínez que els va acompanyar en tot moment. Gemma Zapater va aconseguir, a més, amb el temps de la modalitat d'equips, la tercera posició de la classificació individual general femenina. Els altres nedadors que han finalitzat la prova són Albert Mascarell, Ricard Sanz, Sergi Rodríguez, Gabi Ferran i Gerard Gómez. Marc Sans, Sergio Cobo i el triatleta Jordi Gracía que va participar a la prova "doble corona" nedant dues proves seguides: la prova d'iniciació de 2,5 i la de 5km. Sandra Yurema va nedar la prova de 2'5 km.

 

 

 

Tuna Race Balfego. CNTàrraco

Tuna Race Balfego 2. CNTàrraco

Tuna Race Balfego 3. CNTàrraco

Tuna Race Balfego 4. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató!

Desembre 2022

 

Els propers 13 i 29 de desembre, participa a les activitats solidàries que hem organitzat des del Club Natació Tàrraco.

El dimarts 13 de desembre, vine a la ZUMBA SOLIDÀRIA: tant si participes sempre a les nostres classes com si no, vine i gaudeix ballant amb nosaltres d'aquesta classe tan especial.

El dijous 29 de desembre, tens una altra cita solidària amb nosaltres: les X DE 100 SOLIDÀRIES. Vine a la piscina, i neda tantes de sèries de 100 com vulguis! Marca't un repte, i a nedar!

 

A més, disposem de tovalloles solidàries de La Marató, que podreu adquirir durant els propers dies a la recepció del Club. Al mateix temps, a partir del dia 13 de desembre trobareu una urna on hi podreu fer les vostres donacions solidàries.

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató.

 

 

21a COPA NADAL - II MEMORIAL ANTONI DURAN

26 de desembre de 2022

 

Neda amb nosaltres per sant Esteve i gaudeix d'una travessia tan singular com aquesta!

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center