Actualitat

Notícies

23-03-2017

Èxits del Tàrraco al Campionat d’Espanya de natació d’Hivern a Gijón

Del 18 al 21 de març es va celebrar a Gijón el Campionat d'Espanya de Natació d'Hivern al CN Santa Olaya, en el qual hi han participat 5 nedadors del CN Tàrraco de 731 participants de 191 Clubs de tot Espanya. Amb 3 medalles d'Or, 4 Plata, 1 Bronze i 3 finalistes, el Tàrraco ha quedat en la 4arta posició, d'un total de 69, en la Classificació de Clubs Masculins Infantils.

Destaquem que Ferran Siré i Carles Coll amb les marques realitzades als 200 papallona i als 200 braça podran participar al Festival Olímpic de la Joventut Europeu (FOJE), amb la selecció de la RFEN, que es celebra a finals de juliol a Hongria. El FOJE està considerat l'únic esdeveniment esportiu europeu que hi ha avui dia i en el qual competeixen esportistes d'entre 13 i 17 anys dels 49 països membres de l'Associació de Comitès Olímpics Europeus.

En els relleus, el Tàrraco ha triomfat de nou al Campionat d'Espanya. Els nedadors Ferran Siré, Carles Coll, Nikolai Suárez i Pol San Gregorio han guanyat la medalla de Plata en els 4x100 estils, proclamant-se subcampions d'Espanya. L'equip també va quedar finalista, en 6ena posició, als 4x100 lliures.

En la categoria infantil, Carles Coll, ha obtingut medalla d'Or als 50 lliures amb millor marca personal de 24.21 i un altre Or als 100 lliures amb millor marca personal de 52.92. També ha aconseguit 3 medalles de Plata i millors marques personals: als 200 braça amb 2.23.59; als 100 braça amb 1.06.85 i els 200 estils amb 2.10.39. Ferran Siré ha obtingut la medalla d'Or als 200 papallona amb millor marca personal, 2.04.91, i medalla de bronze als 100 papallona amb millor marca personal 57.64. En les altres proves realitzades, Siré ha quedat finalista en els 200 estils i 200 lliures. En la prova dels 400 estils va ser desqualificat per un viratge erroni quan ja tenia garantida la medalla de Plata.

Miquel Àngel Lara, en categoria Júnior, ha quedat 14è. en els 50 lliures; 16è en els 100 papallona amb millor marca personal, 58.01, i 26è en els 100 lliures i millor marca personal amb 54.91.

Per l'entrenador del primer equip, Ignacio Reyes, "aquests èxits aconseguits són la mostra que els esforços i treball d'aquests esportistes generen els seus fruïts".

Campionat de Espanya HIvern. CNTàrraco

Campionat Espanya Hivern . CNTàrraco

Campionat de Espanya HIvern. CNTàrraco

Campionat Espanya Hivern . CNTàrraco

Campionat Espanya Hivern . CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató!

Desembre 2022

 

Els propers 13 i 29 de desembre, participa a les activitats solidàries que hem organitzat des del Club Natació Tàrraco.

El dimarts 13 de desembre, vine a la ZUMBA SOLIDÀRIA: tant si participes sempre a les nostres classes com si no, vine i gaudeix ballant amb nosaltres d'aquesta classe tan especial.

El dijous 29 de desembre, tens una altra cita solidària amb nosaltres: les X DE 100 SOLIDÀRIES. Vine a la piscina, i neda tantes de sèries de 100 com vulguis! Marca't un repte, i a nedar!

 

A més, disposem de tovalloles solidàries de La Marató, que podreu adquirir durant els propers dies a la recepció del Club. Al mateix temps, a partir del dia 13 de desembre trobareu una urna on hi podreu fer les vostres donacions solidàries.

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató.

 

 

21a COPA NADAL - II MEMORIAL ANTONI DURAN

26 de desembre de 2022

 

Neda amb nosaltres per sant Esteve i gaudeix d'una travessia tan singular com aquesta!

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center