Actualitat

Notícies

01-03-2017

Open Solidari d'Aikido a favor de La Muntanyeta

L'Associació Catalana Aikido Dento Iwama Ryu ACADIR celebra el seu desè aniversari i ho vol fer d'una manera molt especial. És per això que, entre els diversos actes programats, s'ha organitzat un Open Solidari d'Aikido a favor de La Muntanyeta, per tal de donar a conèixer aquesta art marcial de defensa personal, inspirada en la filosofía de la no violencia i creada pel mestre japonés Morijei Ueshiba. Es tracta d'una disciplia efectiva per al desenvolupament, la integració i la utilització del poder físic i mental.

L'Open Solidari tindrà lloc el proper diumenge 26 de març, de 11 a 13 hores, al Club Natació Tarraco, i està obert a totes les persones que vulguin conèixer aquest art i fins i tot practicar-la. L'entrada donatiu és de 5 euros, i entre tots els assistents se sortejarà una obra d'art de Pep Civit. Hi podrà participar qualsevol persona a partir dels 14 anys, només cal dur roba còmoda.

Tot i que l'entrada donatiu es pot fer el mateix dia, per una millor organització de l'activitat us preguem que, si teniu previst assistir-hi, envieu un correu a professor@aikidoiwamaryu.org i indiqueu quantes persones sereu.

El proper 26 de març, vine a descobrir l'art de la no violència!

 

Open solidari Aikido. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

VI Tàrraco Aigües Obertes

 


 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center