Actualitat

Notícies

27-02-2017

La URV, sotscampiona dels Campionats Universitaris de Catalunya de Natació

L'equip de la URV que ha entrenat les darrers setmanes al CN Tàrraco ha aconseguit aquest dissabte ser la sots campiona de Catalunya. A la classificació per punts, on es sumen les posicions del nedadors/es a totes les proves, la URV ha quedat just darrera de la UPF i ha superat un any més a universitats grans com la UAB que ha quedat tercera o la UPC i la UB que han quedat quarta i cinquena de les 11 universitats que han participat en aquest campionat celebrat al Complex Aquàtic Can Mercader de Cornellà de Llobregat.

El CN Tàrraco ha aportat 13 dels 25 nedadors que han format part de la selecció de la URV entrenada per Gemma Zapater i tots ells han fet un gran paper extraordinari sumant punts a totes les proves per l'equip.

A la modalitat femenina, l'estudiant de Dret i nedadora del Tàrraco, Mireia Giménez va ser premiada per ser la cinquena millor nedadora del campionat per nedar els 400m lliures en 4'35" (a l'espera de temps oficials). La guanyadora va ser la nedadora olímpica Marta González de la UAB per la seva marca als 50m lliures. A la modalitat masculina, cal destacar a Biel Arilla, estudiant de Fisioteràpia, ex nedador del CN Tàrraco i nedador del CN Barcelona, que es va imposar als 50 m lliures i va quedar segon als 100m lliures. El millor nedador de la competició va ser Guillem Pujol de la UAB, actual sots campió absolut d'Espanya de 200m i 400m lliures.

La relació de nedadors que han participat al campionat són Ana Cocostegui d'Enginyeria Química; Víctor Soler d' Enginyeria Elèctrica; Sara Cabré i Raquel Cruces d'Administració i Direcció d'Empreses; Oriol Legarre i Eduard Molinos del doble grau d'Enginyeria Eléctrica i Electrónica; Biel Arilla, Sara Cardona, Lorena Ibor, Jordina Ballesté i Roger Hierro de Fisioteràpia; Mariona Ferrer de Biotecnologia; Guillem Judal i Mireia Giménez de Dret; Jon Rodríguez de Relacions laborals i Dret; Sergio Bessa de Química; Jorge Romero d'Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica; Ignacio Fernández del CAFE; Adrià Cirera i Àlex García Leiro de Enginyeria Mecànica; Yaiza Jiménez de Psicologia; Fabian Altozano d'Enginyeria de Sistemes i Serveis de Telecomunicacions; Félix Pacheco i Ana Cebrian de Bioquímica i biología molecular i Antoni Pérez-Portabella dels Estudis de Comunicació en representació del professorat sent el coordinador de l'equip.

El conjunt universitari ha rebut sempre el suport incondicional del CN Tàrraco i col·laboració de la delegació de la Federació Catalana de Natació que ha facilitat el creixement d'aquest projecte esportiu que vincula les entitats esportives amb la universitat per promoure l'esport universitari.

Sotscampiona. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató!

Desembre 2022

 

Els propers 13 i 29 de desembre, participa a les activitats solidàries que hem organitzat des del Club Natació Tàrraco.

El dimarts 13 de desembre, vine a la ZUMBA SOLIDÀRIA: tant si participes sempre a les nostres classes com si no, vine i gaudeix ballant amb nosaltres d'aquesta classe tan especial.

El dijous 29 de desembre, tens una altra cita solidària amb nosaltres: les X DE 100 SOLIDÀRIES. Vine a la piscina, i neda tantes de sèries de 100 com vulguis! Marca't un repte, i a nedar!

 

A més, disposem de tovalloles solidàries de La Marató, que podreu adquirir durant els propers dies a la recepció del Club. Al mateix temps, a partir del dia 13 de desembre trobareu una urna on hi podreu fer les vostres donacions solidàries.

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató.

 

 

21a COPA NADAL - II MEMORIAL ANTONI DURAN

26 de desembre de 2022

 

Neda amb nosaltres per sant Esteve i gaudeix d'una travessia tan singular com aquesta!

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center