Actualitat

Notícies

16-02-2017

Xè Aniversari d'ACADIR, l'Associació Catalana Aikido Dento Iwama Ryu

Aquest matí s'han presentat al Club Natació Tàrraco els actes de la celebració del Xè aniversari de l'Associació Catalana Aikido Dento Iwama Ryu. Es tracta de la única associació amb seu a la demarcació de Tarragona i de la qual el seu Director Tècnic és el Mestre Nacional d'Aikido 3r dan, Josep Roldán, que imparteix les classes d'Aikido des de fa 7 anys al Club Natació Tàrraco.

A l'acte de la presentació hi ha assistit el President d'Acadir, Miquel Àngel Balart; el responsable de Comunicació, Rafael Llevat; Josep Roldán, Director Tècnic i responsable de l'Aikido al Tàrraco i, el President de Club Natació Tàrraco, Josep M. Claver.

L'Aikido és un art marcial de defensa personal, inspirat en la filosofia de la no violència, creat pel mestre japonès Morihei Ueshiba. És una efectiva disciplina per al desenvolupament, integració i utilització del poder físic i mental.

L'Associació Catalana d'Aikido Dento Iwama Ryu (ACADIR) es va crear l'any 2007 a Tarragona amb la finalitat de promoure l'ensenyament, la pràctica, la cultura i els principis de l'escola d'Aikido Dento Iwama essent fidel als fonaments que va establir el seu fundador O'Sensei Morihei Ueshiba.

Josep Roldán Sordé és el Director Tècnic a Catalunya de l'Associació Catalana d'Aikido Dento Iwama Ryu (A.C.A.D.I.R.) i Mestre Nacional d'Aikido 3r dan, titulat per l'Escola Iwama Shin Shin Aiki Shuren Kai (I.S.S.A.S.K.) del Japó i per l'Escola Nacional d'Aikido de la Federació Espanyola (F.E.A.M.C.D.A.).

En aquests 10 anys de trajectòria, l'entitat ha estat organitzadora de 7 seminaris internacionals i 10 nacionals. Actualment, està organitzant el 8è Seminari Internacional que es celebrarà al mes de maig al Club Natació Tàrraco. ACADIR ha participat en diferents seminaris internacionals al Japó, França, Alemanya, Itàlia, Eslovaquia, Regne Unit, Portugal, Russia, Marròc, Turquia i a les ciutats de Santiago de Compostela, Saragosa, Barcelona i Sevilla.

Josep Roldán, que imparteix classes d'AIKIDO al CN Tàrraco, ha detallat els diferents actes que l'entitat durà a terme en el seu aniversari:

26 de març de 11 a 13h
Open solidari d'Aikido
a l'Associació provincial de paràlisi cerebral de Tarragona (La Muntanyeta)

29 d'abril
Exposició fotogràfica "10 anys d'Aikido"
al Club Natació Tarraco

27 i 28 de maig
Seminari Internacional
amb el mestre Tristao da Cunha 8è Dan, al Club Natació Tarraco

Agost
Viatge al Japó

28 d'octubre
Mostra de l'Escola Dento Iwama Ryu
amb el mestre Ariel Pérez 4t Dan, al Club Natació Tarraco

Desembre
Sopar de cloenda

 

 

ACADIR 1. CNTàrraco

ACADIR 2. CNTàrraco

ACADIR 3. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató!

Desembre 2022

 

Els propers 13 i 29 de desembre, participa a les activitats solidàries que hem organitzat des del Club Natació Tàrraco.

El dimarts 13 de desembre, vine a la ZUMBA SOLIDÀRIA: tant si participes sempre a les nostres classes com si no, vine i gaudeix ballant amb nosaltres d'aquesta classe tan especial.

El dijous 29 de desembre, tens una altra cita solidària amb nosaltres: les X DE 100 SOLIDÀRIES. Vine a la piscina, i neda tantes de sèries de 100 com vulguis! Marca't un repte, i a nedar!

 

A més, disposem de tovalloles solidàries de La Marató, que podreu adquirir durant els propers dies a la recepció del Club. Al mateix temps, a partir del dia 13 de desembre trobareu una urna on hi podreu fer les vostres donacions solidàries.

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató.

 

 

21a COPA NADAL - II MEMORIAL ANTONI DURAN

26 de desembre de 2022

 

Neda amb nosaltres per sant Esteve i gaudeix d'una travessia tan singular com aquesta!

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center