Actualitat

Notícies

29-01-2017

La Diputació de Tarragona subvenciona la secció d'Aigües Obertes

La Diputació de Tarragona ha atorgat una subvenció al Club Natació Tàrraco per a fomentar l'esport base dins de la secció d'Aigües Obertes concedint el 31,80% del pressupost.

El projecte permet realitzar conjuntament amb el Club de Vela Platja Llarga un pla coordinat de desenvolupament de la natació d'Aigües Obertes a la demarcació de Tarragona per oferir a els nedadors/es d'esport base i a qualsevol ciutadà/na del territori un servei permanent d'entrenament i monitoratge d'aigües obertes amb unes altes condicions de seguretat a un cost assequible.

A la vegada, es pretén dinamitzar i promocionar la natació d'aigües obertes com un esport saludable a la demarcació; millorar les condicions d'entrenament a tots els nivells (des d'alta competició a usuaris iniciats) i de totes les edats (des d'alevins fins nedadors/triatletes o màsters) i promocionar Tarragona i la Costa Daurada com destí esportiu turístic amb serveis de estatge a entitats de natació i triatló a nivell nacional i internacional.

En aquest sentit, el projecte contempla crear aquest mateix estiu un camp de entrenament a la Platja Llarga de Tarragona on el servei de monitoratge seria a càrrec del CN Tàrraco i el manteniment del circuit de boies del Club de Vela Platja Llarga.

 

 

 

Diputació de Tarragona. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató!

Desembre 2022

 

Els propers 13 i 29 de desembre, participa a les activitats solidàries que hem organitzat des del Club Natació Tàrraco.

El dimarts 13 de desembre, vine a la ZUMBA SOLIDÀRIA: tant si participes sempre a les nostres classes com si no, vine i gaudeix ballant amb nosaltres d'aquesta classe tan especial.

El dijous 29 de desembre, tens una altra cita solidària amb nosaltres: les X DE 100 SOLIDÀRIES. Vine a la piscina, i neda tantes de sèries de 100 com vulguis! Marca't un repte, i a nedar!

 

A més, disposem de tovalloles solidàries de La Marató, que podreu adquirir durant els propers dies a la recepció del Club. Al mateix temps, a partir del dia 13 de desembre trobareu una urna on hi podreu fer les vostres donacions solidàries.

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató.

 

 

21a COPA NADAL - II MEMORIAL ANTONI DURAN

26 de desembre de 2022

 

Neda amb nosaltres per sant Esteve i gaudeix d'una travessia tan singular com aquesta!

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center