Actualitat

Notícies

29-01-2017

La Diputació de Tarragona subvenciona la secció d'Aigües Obertes

La Diputació de Tarragona ha atorgat una subvenció al Club Natació Tàrraco per a fomentar l'esport base dins de la secció d'Aigües Obertes concedint el 31,80% del pressupost.

El projecte permet realitzar conjuntament amb el Club de Vela Platja Llarga un pla coordinat de desenvolupament de la natació d'Aigües Obertes a la demarcació de Tarragona per oferir a els nedadors/es d'esport base i a qualsevol ciutadà/na del territori un servei permanent d'entrenament i monitoratge d'aigües obertes amb unes altes condicions de seguretat a un cost assequible.

A la vegada, es pretén dinamitzar i promocionar la natació d'aigües obertes com un esport saludable a la demarcació; millorar les condicions d'entrenament a tots els nivells (des d'alta competició a usuaris iniciats) i de totes les edats (des d'alevins fins nedadors/triatletes o màsters) i promocionar Tarragona i la Costa Daurada com destí esportiu turístic amb serveis de estatge a entitats de natació i triatló a nivell nacional i internacional.

En aquest sentit, el projecte contempla crear aquest mateix estiu un camp de entrenament a la Platja Llarga de Tarragona on el servei de monitoratge seria a càrrec del CN Tàrraco i el manteniment del circuit de boies del Club de Vela Platja Llarga.

 

 

 

Diputació de Tarragona. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

VI Tàrraco Aigües Obertes

 


 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center