Actualitat

Notícies

12-12-2016

Prop de 350 nedadors al 42è. Trofeu de Nadal

Com és tradicional en aquesta època, el Club Natació Tàrraco, ha celebrat el Trofeu de Nadal aquest cap de setmana. Ahir, dissabte 10 de desembre, prop de 350 nedadors de diferents Clubs de la demarcació es van reunir al Club per participar en aquesta competició que enguany celebra la seva 42ena.edició i última de l'any.

El Trofeu Nadal va comptar amb la participació del C.N. Vendrell, C.N. Reus Ploms, C.N. Cambrils, C.N. Vila-seca, C.N. Salou, C.N. Tortosa i C.N. Tàrraco, amb 338 participants. Acabades les dues hores de competició, es van lliurar trofeus als tres primers de cada categoria. El CN Tàrraco, amb 98 nedadors, va aconseguir 18 medalles, 5 d'Or, 7 d'Argent i 6 de Bronze.

Conjuntament amb aquesta competició del CN Tàrraco, es va celebrar el Trofeu J. F. Reyes, que ret homenatge a una de les persones més vinculades al Club i que es tracta d'una prova molt espectacular: els relleus de 8x50 lliures mixte, on els clubs presenten els dos millors nedadors/es de cada categoria formant un equip de relleus. En aquesta prova l'equip que va aconseguir l'Or, va ser el CN Tàrraco.

Així mateix, es va celebrar la XXII edició del Trofeu Hidro Tarraco, empresa col·labora i el XXI Trofeu Ulpiano Díaz, qui va ser un dels socis fundadors del Club. En aquesta darrera prova, els nostres nedadors Miquel Àngel Bertran, en categoria masculina, va resultar qui va fer millor marca i Mireia Giménez, també del CN Tàrraco, en categoria femenina.

Els Trofeus van ser lliurats pel President del Club, Josep M. Claver, la família Reyes, Goyo Díaz, -fill del soci fundador del club Ulpiano Díaz-, pel representant d'Hidrotàrraco i per la Consellera Beatriz Pérez, de Grup Municipal de Ciutadans i Cristina Guzmán, del Grup Municipal de Convergència i Unió de l'Ajuntament de Tarragona i que van acompanyar al CN Tàrraco en aquesta última jornada esportiva al Club.

 

Pdf > Medalles Trofeu de Nadal

foto de família. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató!

Desembre 2022

 

Els propers 13 i 29 de desembre, participa a les activitats solidàries que hem organitzat des del Club Natació Tàrraco.

El dimarts 13 de desembre, vine a la ZUMBA SOLIDÀRIA: tant si participes sempre a les nostres classes com si no, vine i gaudeix ballant amb nosaltres d'aquesta classe tan especial.

El dijous 29 de desembre, tens una altra cita solidària amb nosaltres: les X DE 100 SOLIDÀRIES. Vine a la piscina, i neda tantes de sèries de 100 com vulguis! Marca't un repte, i a nedar!

 

A més, disposem de tovalloles solidàries de La Marató, que podreu adquirir durant els propers dies a la recepció del Club. Al mateix temps, a partir del dia 13 de desembre trobareu una urna on hi podreu fer les vostres donacions solidàries.

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató.

 

 

21a COPA NADAL - II MEMORIAL ANTONI DURAN

26 de desembre de 2022

 

Neda amb nosaltres per sant Esteve i gaudeix d'una travessia tan singular com aquesta!

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center