Actualitat

Notícies

10-10-2016

Conferència: El camí de l'esportista. Un recorregut per les diferents etapes.

El proper dimecres 26 d'octubre, a les 19.00h, celebrem una nova trobada del Cicle "Esport, Salut i Valors" que pretén enaltir l'esport a través dels valors i de la salut que la seva pràctica ofereix.

L'esport és activitat física, però també transmet valors com la disciplina, l'esforç, treball en equip, rigor, perseverança... i també, segons cada disciplina, s'obté benestar i salut ja sigui a través de la natació, un dels esports més complerts, les activitats de fitness, el triatló, o a través d'esports d'equip com el waterpolo.

En aquesta ocasió, seguirem amb "El camí de l'esportista. Un recorregut per les diferents etapes" a càrrec de Fernando Ibáñez Herrera, Llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, entrenador superior de natació i actualment Director Tècnic de Natació de la FCN des del 2010.

En la seva trajectòria, Ibáñez Herrera ha estat responsable de la formació en l'Escola de Tècnics de la FCN 2008-2011, responsable dels programes de Base- TECNONAT de la FCN 2006-2010 i entrenador INEFC-LLEIDA 2004-2006.

La conferència tractarà sobre el recorregut de la vida de l'esportista, el camí cap l'èxit i qui ens acompanya en aquest camí?.

Us esperem al Club, entrada gratuïta, conferència oberta a tothom.

 

Esport, salut i Valors. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató!

Desembre 2022

 

Els propers 13 i 29 de desembre, participa a les activitats solidàries que hem organitzat des del Club Natació Tàrraco.

El dimarts 13 de desembre, vine a la ZUMBA SOLIDÀRIA: tant si participes sempre a les nostres classes com si no, vine i gaudeix ballant amb nosaltres d'aquesta classe tan especial.

El dijous 29 de desembre, tens una altra cita solidària amb nosaltres: les X DE 100 SOLIDÀRIES. Vine a la piscina, i neda tantes de sèries de 100 com vulguis! Marca't un repte, i a nedar!

 

A més, disposem de tovalloles solidàries de La Marató, que podreu adquirir durant els propers dies a la recepció del Club. Al mateix temps, a partir del dia 13 de desembre trobareu una urna on hi podreu fer les vostres donacions solidàries.

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató.

 

 

21a COPA NADAL - II MEMORIAL ANTONI DURAN

26 de desembre de 2022

 

Neda amb nosaltres per sant Esteve i gaudeix d'una travessia tan singular com aquesta!

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center