Actualitat

Notícies

05-09-2016

Èxits del CN Tàrraco a la Travessia de Balaguer

Els nedadors del CN Tàrraco han realitzat un magnífic paper aquest diumenge a la VII Travessia del pantà de Sant Llorenç (Balaguer-Lleida) on s'han nedat diverses distàncies. Tots ells han pujat als podi per quedar entre els tres primers a les seves respectives categories.

A la travessia Mitjana de 1.2km, Jose Javier Montón ha pujat al podi per la seva tercera posició dins la categoria Màsters A amb un temps de 17:09 i Toni Pérez-Portabella per arribar en segona posició a la de màsters B amb un temps de 16:25.

A la travessia Gran de 3.3km, Gemma Zapater ha aconseguit el primer lloc en la categoria màsters A femení amb un temps de 53:04. A les modalitats masculines s'han aconseguit tres nous segons llocs: el de José Javier Montón en Màsters A amb un temps de 49:03, el de Toni Pérez-Portabella en Màsters B amb 48:33 i el de Josep Maria Cantons a la categoria Junior amb 57:29.

Per últim, a la Pantatho de 7Km, Robert Casín ha aconseguit un molt meritori segon lloc dins la categoria absoluta amb un temps de 1:49:35 i arribant en quarta posició de la general.

Més de 140 nedadors han participat a totes les proves que han estat organitzades pel Club Esportiu Balaguer i que són puntuables dins del circuit català de travessies.

 

Travessa Balaguer. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató!

Desembre 2022

 

Els propers 13 i 29 de desembre, participa a les activitats solidàries que hem organitzat des del Club Natació Tàrraco.

El dimarts 13 de desembre, vine a la ZUMBA SOLIDÀRIA: tant si participes sempre a les nostres classes com si no, vine i gaudeix ballant amb nosaltres d'aquesta classe tan especial.

El dijous 29 de desembre, tens una altra cita solidària amb nosaltres: les X DE 100 SOLIDÀRIES. Vine a la piscina, i neda tantes de sèries de 100 com vulguis! Marca't un repte, i a nedar!

 

A més, disposem de tovalloles solidàries de La Marató, que podreu adquirir durant els propers dies a la recepció del Club. Al mateix temps, a partir del dia 13 de desembre trobareu una urna on hi podreu fer les vostres donacions solidàries.

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató.

 

 

21a COPA NADAL - II MEMORIAL ANTONI DURAN

26 de desembre de 2022

 

Neda amb nosaltres per sant Esteve i gaudeix d'una travessia tan singular com aquesta!

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center