Actualitat

Notícies

28-08-2016

César G. Espresati i Aida Bertran guanyadors de la II Tàrraco Open Water

Aquest diumenge al matí s'ha celebrat la segona edició de la travessia nedant Tàrraco Open Water de 3,2km que ha superat totes les previsions de participació amb més de 170 participants prevenients de 35 clubs que milloren amb escreix l'anterior edició. La travessia que forma part del Circuit català puntuable de travessies de la Federació Catalana de Natació, està organitzada pel Club Natació Tàrraco amb la col·laboració del Club de Vela Platja Llarga, la Diputació i l'Ajuntament de Tarragona.

A la travessia masculina, César González Espresati del Club Natació Tàrraco ha arribat en primer lloc amb un temps de 43'00" superant a Jordi Romeu del CN Vilafranca del (43'06") i a Jordi Bosch que ha arribat tercer de Club Natació Badalona (43'13").

A la classificació general de la prova femenina, Aida Bertran del Club Esportiu Mediterrani i actual subcampiona d'Espanya de Llarga distancia es va proclamar campiona de la prova amb un temps de 44'47", seguida de la nedadora del Club Natació Sant Andreu, Sandra García (47'13") i de Sabina Martínez del Club Natació Tàrraco (49'23").

A La travessia petita de 600m que nedaven els nens i nenes nascuts després de l'any 2003 ha estat guanyada a la categoria dels alevins per José Vendrell García del Club Natació Lleida amb un temps de 8'15" i Queralt Velasco del Club Natació Terrassa amb 8'25" i a la categoria benjamí per Lucía González del Club Natació Tàrraco i Eduard Sans del Cambrils Club Natació amb uns temps de 9'30" i 9'31" respectivament.

Els guanyadors de les categories Màster han estat a la categoria B, Eva Tapia (55'13") del CN Catalunya i Joan Carles Adell (47'10") del Cambrils Club Natació; a la C, Vicenta Urbano (1.00'50") del CN Terrassa i Eduard Sans (53'10") del Cambrils; y a la D, per Lidia Flaqué (1.11'50") del Club Natació Montjuic i Carlos Espresati (55'49").

La prova que va viure al llarg del matí d'un gran ambient a l'arribada transcorre per cinc platges de la ciutat de Tarragona: la Platja Llarga, la dels capellans, la Savinosa, l'Arrabassada i el Miracle.

 

 

open water 1. CNTàrraco

open water 2. CNTàrraco

open water 3. CNTàrraco

open water 4. CNTàrraco

open water 5. CNTàrraco

open water 6. CNTàrraco

open water 7. CNTàrraco

 

 

 

 

Activitats

Descobreix les nostres activitats dirigides

Degut a la pràctica multidisciplinar de les diferents seccions i activitats, el Club Natció Tàrraco disposa de diferents piscines i espais que cobreixen les necessitats de totes elles.


 

 

 

Esdeveniments

Participa amb nosaltres

El Club Natació Tàrraco organitza diversos esdeveniments al llarg de l'any. Anima't, apunta't i participa.


 

 

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató!

Desembre 2022

 

Els propers 13 i 29 de desembre, participa a les activitats solidàries que hem organitzat des del Club Natació Tàrraco.

El dimarts 13 de desembre, vine a la ZUMBA SOLIDÀRIA: tant si participes sempre a les nostres classes com si no, vine i gaudeix ballant amb nosaltres d'aquesta classe tan especial.

El dijous 29 de desembre, tens una altra cita solidària amb nosaltres: les X DE 100 SOLIDÀRIES. Vine a la piscina, i neda tantes de sèries de 100 com vulguis! Marca't un repte, i a nedar!

 

A més, disposem de tovalloles solidàries de La Marató, que podreu adquirir durant els propers dies a la recepció del Club. Al mateix temps, a partir del dia 13 de desembre trobareu una urna on hi podreu fer les vostres donacions solidàries.

 

El Tàrraco sempre batega amb La Marató.

 

 

21a COPA NADAL - II MEMORIAL ANTONI DURAN

26 de desembre de 2022

 

Neda amb nosaltres per sant Esteve i gaudeix d'una travessia tan singular com aquesta!

 

 

 

Col·laboradors

Entitats i Empreses col·laboradores

Coneix els col·laboradors actius del Club Natació Tàrraco.


 

Ajuntament de Tarragona

Diputació de Tarragona

ASISA

Autoescola Sabta

Cambridge English Center

Aquopolis

viascass

Tarraco Center